Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

‘İLKADIM KART’ GELİYOR!

Samsun’da Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler ve emeklilere ‘İlkadım Kart vereceklerini açıkladı

‘İLKADIM KART’ GELİYOR!
REKLAM ALANI
21 Mart 2024 20:35

Samsun’da Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı Teşkilatlarıyla birlikte teravih namazı sonrası Kadifekale ve Zeytinlik mahallelerinde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek göreve geldikleri takdirde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.

İLKADIM KART

GENÇLERE DE GENÇ KART!
Seçildikleri takdirde dar gelirli ve emeklilere özel projeleri olduğunu vurgulayan İhsan Kurnaz, “Dar gelirli ailelerimiz ve emeklilerimize İlkadım Kart adı altında bir emekli kartı hazırlıyoruz. Bu sayede vatandaşlarımız belediyemizin bütün tesislinde ve anlaşmalı sağlık kuruluşları olmak üzere bütün kurumsal firmalarda yüzde otuza varan indirimlerden faydalanacaklar. Yine dar gelirli ailelerimizin çocuklarına üniversite okuyan çocuklarına da Genç Kart Hazırlıyoruz. Onlara da cep harçlığı yükleyeceğiz” dedi.

İLKADIM KART İLKADIM KART

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.