Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

İlkadım tedbiri elden bırakmıyor

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın talimatıyla corona virüs mücadelesinde uyarıları titizlikle dikkate alıp uygulayan İlkadım Belediyesi, tedbiri elden bırakmıyor.

İlkadım tedbiri elden bırakmıyor
REKLAM ALANI
4 Mayıs 2020 17:26

HALKIN KULLANDIĞI MEKANLAR VE SOKAKLAR KÖPÜKLÜ DEZENFEKTANLI SOLÜSYONLA YIKANIYOR
Ülkemizde ilk ölüme neden olan salgınla alakalı olarak tedbir çalışmalarını yoğunlaştıran İlkadım Belediyesi, dezenfektan harekatına devam ediyor.Korona virüse karşı ilkadım’da kurulan halk pazarlarında maske, ateş ölçme, sosyal mesafe kurallarını dikkate alarak yerinde uygulayan İlkadım Belediyesi zabıta ekiplerinin yanı sıra Temizlik İşleri ekipleri  61 mahallede dezenfektan harekatına halkın yoğun olarak kullandığı noktalarda köpüklü tazyikli su ile yıkama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu noktada gece ve gündüz olmak üzere 2 vardiya 40 kişilik yıkama ekibi ile koordineli bir çalışma sürdüren ilaçlama  ekipleri ilçenin her noktasında ilçe halkının Corona virüsünden korunması için  dezenfekte amaçlı ilaçlama ve yıkama çalışmalarını özverili ile sürdürüyor.

“VİRÜSE KARŞI HEM KİMYASAL HEM DE DOĞAL DENİZ SUYUYLA DEZENFEKTE YAPIYORUZ”
Yaklaşık 3 ay önce Çin’in Wuhan kentinden başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsüne karşı belediyemiz olarak bizde halkımızın sağlığı için gerekli hassasiyeti ve önemi gösterme noktasında ilk günden bugüne kadar çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyleyen İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Recep Aslan;” İlçemizdeki mahalle ve sokaklarımızı belirlenen program dahilinden yer üstü ve yer altı çöp konteynerlerimiz ve halkımızın yoğun olarak kullandığı prestijli caddelerimizi dezenfekte edilmesiyle alakalı çalışmalarımız program dahilinde sürüyor. Sokaklarımızın yıkamasında dezenfekte amaçlı kullanılan Karadeniz’in suyunun da bu konuda etkili olacağına uzmanlarla yaptığımız görüşmeler sonucunda karar verdik. Sokaklarımızı deniz suyuna katkı olarak eklediğimiz köpüklü solüsyonla dezenfekte etmeye çalışıyoruz. Dünyayı tehdit eden bu salgına karşı mücadelemize periyodik aralıklarla devam edeceğiz” diye konuştu.

“TEDBİRLER VE ÖNLEMLER HAYATİ DEĞER TAŞIYOR”
Devletimiz tarafından alınan önlemlere ve tedbirlere harfiyen uymak corona virüsüne karşı hayati önem taşımaktadır. Tüm dünya genelinde  devam eden bu mücadelede sabırlı olunmasın ve güneşli havaların cazibesine kapılıp tedbiri elden bırakılmamasının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;”Belediye hizmet binamız ve kamu binaları başta olmak üzere halkımızın yoğun olarak kullandığı alanda ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerimiz  Dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan el ULV cihazıyla yapılan dezenfektan çalışmalarının yanı sıra, sokakları, caddeleri yıkıyorlar, ilaçlama yapıyorlar. Sadece halkımız duyarlı olsun. Evde kalsınlar. Güncel hayatımıza devam ediyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.