Dolar 32,5882
Euro 34,7930
Altın 2.505,87
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

İLKADIM’A ‘SPOR’ YATIRIMI!

Samsun’da İlkadım İlçesi Kökçüoğlu Mahallesi’ne yapılan halı sahanın açılışını yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bizim hizmetimizin omurgası, merkezi çocuklarımızdır” dedi

İLKADIM’A ‘SPOR’ YATIRIMI!
REKLAM ALANI
12 Aralık 2021 15:57

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İlkadım İlçesi Kökçüoğlu Mahallesi’ne yapılan halı sahanın açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hizmetlerinin omurgasında, merkezinde çocukların bulunduğunu söyledi.

‘GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ALIŞIYORUZ
Kökçüoğlu Mahallesi’nin şehrin en köklü mahallelerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Demir, “Elimizden gelen ne varsa gençlerimiz, çocuklarımız için yapmaya devam edeceğiz. Biz gece gündüz çalışıyoruz. Görevi devraldığımız günden bugüne durmadan çalışıyoruz” diye konuştu.

GENÇLER İÇİN SPOR İMKANLARI
Amatör kulüplere her yıl artarak destek vereceklerini söyleyen Başkan Mustafa Demir, “Yaptığımız ve yapacağımız spor tesisleriyle çocuklarımızın beden sağlığını tahkim ediyoruz. Bu çocuklarımız geleceğimizin teminatı. Kimi iyi bir sporcu olacak, kimi doktor, avukat, öğretmen, mühendis olarak ülkemize hizmet edecek. Onları geleceğe hazırlamak bizim görevimiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkıda bulunmak için yatırımlarımız her bölgede sürecek. 3 adet nizami ölçülerde futbol sahası yapacağız. Spor Toto ile protokolünü yaptık. Bir de projesi bitmek üzere birkaç ay sonra ihalesine çıkacağız. Gazi Devlet Hastanesi’nin karşısına spor salonu yapacağız. İçerisinde yüzme havuzu, antrenman sahalarının da bulunduğu spor salonunu şehrimize kazandıracağız. Ayrıca üniversite Atakum arasında bir tane daha spor salonu yapacağız. Gençlerimizin spor yapmalarına imkan tanıyacak tesisleri şehrimize kazandıracağız” diye konuştu.

MUHTAR: EMEKLER BOŞA GİTMEDİ
Yapılan halı sahanın mahallenin çocukları için büyük önem arz ettiğini belirten Kökçüoğlu Mahallesi Muhtarı Kemal Kindan ise şunları söyledi:

“Gençlerimizi ve çocuklarımızı hem spora teşvik etmek hem de onları kötü alışkanlıklardan kurtarmak amacıyla bir proje hazırlayıp başkanımıza sunmuştuk. Başkanımız da projemize destek verdi ve atıl durumda olan bu alana halı saha yapılması talimatını verdi. Yaptığımız proje ve emekler de boşa gitmedi. Şimdi burada yüzlerce çocuğumuz spor yapıyor. Futbol oynuyor. Antrenörler eşliğinde eğitimler alıyor. Çocuklarımızın ve gençlerin spor yapmalarına imkan sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e teşekkür ediyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.