Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

İLKADIM’A YENİ ANAOKULU!

Samsun’da, ‘Her çocuk bir hikayedir’ vizyonuyla yola çıkan Özel Poyraz Akademi Anaokulu, İlkadım İlçesi’nde görkemli bir açılış töreni sonrası hizmete girdi

İLKADIM’A YENİ ANAOKULU!
REKLAM ALANI
20 Eylül 2023 17:07 | Son Güncellenme: 20 Eylül 2023 17:36

Samsun’da, İlkadım Duruşehir Mira Evleri Sitesi’nde bulunan Özel Poyraz Akademi Anaokulu 3 – 6 yaş grubu ile hizmete başladı. Poyraz Akademi Anaokulu’nun açılışı Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aksakal’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

‘HER ÖĞRENCİ GÖZ BEBEĞİMİZ’
Açılışta konuşma yapan Kurucu Müdür Yasemin Güdül, “Okulumuz resmi olarak şubat ayında faaliyete geçmiş olup ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle açılış organizasyonumuzu ertelemiştik. Bugün siz kıymetli misafirlerimizle hem eğlenceli bir şekilde açılışımızı gerçekleştirip hem de yaz okulumuzda öğrencilerimizin hayal güçlerini kullanarak tasarladıkları ürünleri sergileme fırsatı bulduk. Velilerimiz biz eğitimcilere en kıymetlilerini, evlatlarını emanet ediyorlar ve gözleri arkada kalmasın istiyorlar. Aynı duyguları biz de sevgili velilerimizle paylaşıyoruz. Bizim de en kıymetlimiz oğlumuzun Poyrazımız’ın adını okulumuza vererek buraya gelen her öğrencimizin bizlerin göz bebeği olacağını vurgulamak istedik. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp bir aile olduğumuzu hissettirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ
Açılış öğrencilerin gösterisiyle başlayıp, Samsun Horon Ekibi gösterisi ve palyaçolar eşliğinde danslarla devam etti. Açılışın ardından öğrencilerin sergisi ve okulun bölümleri gezilerek etkinlik sona erdirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.