Dolar 32,3544
Euro 34,7650
Altın 2.401,62
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

‘İLKADIM’DA DEĞİŞİM BİZİMLE BAŞLAYACAK!..’

Samsun’da İlkadım Belediye Başkanlığı için yola koyulan Davut Numanoğlu, Yenigün Gazetesi’ni ziyaretinde iddialı açıklamalarda bulundu

‘İLKADIM’DA DEĞİŞİM BİZİMLE BAŞLAYACAK!..’
REKLAM ALANI
15 Aralık 2023 19:45

Samsun’da eğitimci ve sporcu kimliğiyle tanınan Davut Numanoğlu, İYİ Parti’den İlkadım Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı ile ilgili 16 Aralık Cumartesi günü İlkadım İlçe Teşkilatı’nda düzenleyeceği basın toplantısı öncesi Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazete Genel Müdürü Musa Gün ile bir süre görüşen Davut Numanoğlu, “İlkadım’da büyük bir değişimin öncüsü olacağız” dedi.

ÇÖZÜM ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİK
İYİ Parti İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adayı Davut Numanoğlu, İlkadım’da değişimi başlatacaklarını, ilçenin çehresini değiştirmeye yönelik projelerinin hazır olduğunu söyledi. Numanoğlu, “lkadım ilçesini ve ilçe halkını çok iyi tanıyorum. Belediye başkanı seçilmem durumunda sorunlara çözüm odaklı yaklaşarak sosyal belediyeciliği hayata geçireceğim” diye konuştu.

Davut Numanoğlu, liyakatli kadrolarla yola çıktıklarını ifade ederek yerel yönetimlerde ekip çalışmasının önemine vurgu yaptı. Numanoğlu, “Eğitimci ve sporcu kimliğimle tanınan bir insan olarak herkesin belediye başkanı olmaya talibim” dedi. İlkadım’ın ve Samsun şehrinin gerçek gündemine ve sorunlarına odaklandığını belirten Numanoğlu, mevcut gidişattan memnun olmayan vatandaşların refahı ve mutlu bir yaşam sürmesine yönelik sosyal fayda sağlayan projelerle Samsun’a ve şehir halkına rahat bir nefes aldıracaklarını söyledi.

‘İYİ PARTİ’DE BULUŞMA’ ÇAĞRISI
Davut Numanoğlu son olarak, “16 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 15:00 ‘de İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nda Cumhuriyet Meydanı) İlkadım Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Basın Açıklaması’na tüm sevenlerimizi, dostlarımızı ve hemşehrilerimizi bekliyoruz” çağrısı yaptı.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.