Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

İLKADIM’DA FIRIN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçenin muhtelif noktalarında bulunan ekmek fırınları ve unlu mamul üretimi yapan esnafı denetledi

İLKADIM’DA FIRIN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
5 Temmuz 2019 14:53 | Son Güncellenme: 5 Temmuz 2019 14:56

SARI KURALLARA UYAN ESNAFA TEŞEKKÜR ETTİ
Vatandaşlar tarafından tüketimi yoğun olan unlu mamüllerin üretildiği ortamlarda sağlığı tehdit eden unsurlarla karşılaşılmaması adına denetimlerini yoğunlaştıran İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçenin muhtelif noktalarında bulunan ekmek fırınları ve unlu mamul üretimi yapan esnafı denetledi.Ekmeklerin gramajlarını kontrol eden ekipler, fırınlarda hijyen kontrolü yaparak standartlara uymayan işletmelerle ilgili yasal işlem başlattı.
Denetimle alakalı bilgi veren İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı, “İlçemizde üretim yapan fırınlara düzenli olarak, kontroller gerçekleştiriyoruz. Büyük bir titizlikle sürdürdüğümüz denetimlerimizde, gramaj ve hijyen konusunda olumsuz bir durumla karşılaşmamak bizleri son derece memnun ediyor. Fırın sahiplerinin hassasiyeti, vatandaşlarımızın dikkati ve zabıta ekiplerimizin düzenli kontrolleri sonucunda oluşan bu tablonun devamı için denetimlerimizi aralıksız olarak devam ettireceğiz. Vatandaşın sağlığını düşünerek kurallara uyan esnafımıza çok teşekkür ederim. Vatandaşlarımız fırınlarda üretilen unlu mamulleri standartlar ölçüsünde ve sağlıklı koşullar içerisinde gönül rahatlığıyla alabilmesi için, zabıtalarımızın denetimleri devam edecek.” dedi.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hijyenik koşullar, gramaj, ekmek satış fiyatı tarifesi, elektronik terazi ve ayar kontrol belgesi ve resmi evraklar açısından yapılan denetimlerde kurallara ve yönetmeliklere uygun bir şekilde üretim yapan ekmek fırınları ile unlu mamul üretimi yapan işyerlerinin işletmecileri ve çalışanlarına teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.