Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Halit Doğan’dan ÇİFTE ÇÖZÜM!

Samsun’da Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Doğu ve Batı Çevre Yolu ile Samsun trafiğine nefes aldıracağız dedi

Halit Doğan’dan  ÇİFTE ÇÖZÜM!
REKLAM ALANI
27 Mart 2024 22:50

Samsun’da ulaşımda kalıcı çözümler meydana getireceklerini belirten AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Doğu ve Batı Çevre Yolunu hayata geçirerek trafiği rahatlatacaklarını söyledi.

Halit Doğan

ULAŞIMDA HARCANAN SÜRE DÜŞECEK
SBB Başkan Adayı Halit Doğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Mevcut durumda Samsun’da ulaşımda harcanan süre günlük ortalama 60 dakika. Yeni yatırım ve projeler hayata geçirilmezse 2029’a gelindiğinde bu sürenin 80 dakikanın üzerine çıkacağını öngörüyoruz. Biz bu durumun önüne geçerek şehrimizin ulaşım ve trafik ile ilgili beklentilerini karşılayacak, ulaşımda harcanan süreyi 40 dakikanın altına düşüreceğiz. 5 yıllık vadede hayata geçireceğimiz projelerimizle birlikte Samsunlu hemşehrilerimize her hafta sevdikleriyle, kültürel ve sosyal aktivitelerle geçirebilecekleri 2 saat kazandırmış olacağız. Samsun’umuzun ulaşım altyapısını güçlendirecek, ulaşım ihtiyaçlarını analiz ederek çözüm odaklı ve etkin uygulamalar ile birlikte trafik yoğunluğunun önüne geçecek, gerekli yol ağlarını da hayata geçireceğiz.”

Halit Doğan

ANA ARTERLER NEFES ALACAK
Doğu ve batı çevre yolları projelerine de değinen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, şöyle devam etti:

“Hızlı Samsun hedefimiz kapsamında kent içi ulaşımını hızlı, konforlu ve güvenli hale getirecek Doğu ve Batı Çevre Yollarını hayata geçireceğiz. Çevre yolu projelerimiz ile Karadeniz’e açılan bir kapı konumunda olan Samsun’umuzun ana arterleri nefes alacak, ulaşım altyapımız Samsun’a hizmet edecek! 22 kilometrelik Doğu Çevre Yolu devreye alındığında transit trafik şehre girmeyecek ve günlük 30 bin araç şehir trafiğinden çekilmiş olacak. Bu sayede yılda 4 milyon araç/saat zaman tasarrufu sağlanacak. 16 kilometrelik Batı Çevre Yolu ile de günlük 10 bin araç şehir trafiğinden çekilecek ve yılda 1 buçuk milyon araç/saat de buradan zaman tasarrufu sağlayacağız. Çevre yolları projesi tamamlandığında en yoğun saatlerde Çarşamba-Bafra, 19 Mayıs-Tekkeköy ve Havalimanı Bafra arasındaki ulaşım süresi yarı yarıya azalacak.”

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.