Dolar 32,3867
Euro 35,0622
Altın 2.325,73
BİST 9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

HER MAHALLEYE KREŞ!

Samsun’un Atakum İlçesi’nde, Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin sözünü verdiği ‘Her Mahalleye 1 Kreş’ projesi, AtaÇocuk Anaokulu’nun 2’nci şubesi ile devam ediyor

HER MAHALLEYE KREŞ!
REKLAM ALANI
9 Şubat 2021 15:51

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin kent sakinlerine sözünü verdiği projelerden biri olan AtaÇocuk Anaokulu, ikinci şubesi için öğrenci kayıtları 15 Şubat 2021 tarihinde başlıyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmete girecek olan ikinci AtaÇocuk Anaokulu, sekiz ayrı sınıfı ile daha fazla Atakumlu çocuğa eğitim olanağı sunmayı hedefliyor.

VELİLER İÇİN ÖZEL NUMARA
Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, ‘Her Mahalleye 1 Kreş’ sözünü adım adım uyguluyor. İlk şubesi Mevlana Mahallesi’nde 2020 yılında açılan AtaÇocuk Anaokulu’nun 2’nci şubesi ise Cumhuriyet Mahallesi’nde açılıyor. Fiziksel koşulları neredeyse tamamlanmış Cumhuriyet Mahallesi AtaÇocuk Anaokulu’nda 3-6 yaş aralığındaki minikler sekiz sınıfta eğitim görecek. 15 Şubat’ta başlayacak olan kayıtlar için veliler, 0533 160 85 00 numaralı telefon hattını kullanabilecek.

TÜM DİYALOGLAR İNGİLİZCE!
Minik öğrencilerin konforuna yönelik tüm ayrıntılar düşünülerek tasarlanan AtaÇocuk Cumhuriyet Anaokulu’nda tam zamanlı İngilizce eğitim uygulanacak. 3-6 yaş arası çocukların yararlanabileceği kreşte öğretmenler ve öğrenciler arasındaki tüm diyaloglar İngilizce dilinde gerçekleşecek. Minik öğrenciler; sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltılarını hafta içi her gün AtaÇocuk Cumhuriyet Anaokulu’nda yiyecek. Çocuklar için uzman diyetisyenler tarafından hazırlanan özel bir beslenme programı uygulanacak.

UZMAN PSİKOLOGLAR EŞLİĞİNDE
Uzman psikologlar ise öğrencilerin psikolojik gelişimlerini takip ederek ebeveynlerine düzenli rapor hazırlayacak. Minik öğrenciler, eğitimlerine her sınıfta bir öğretmen bir de yardımcı öğretmen eşliğinde eğitime devam edecek. Eğitim atölyeleri ve laboratuvarlarında dokunarak, deneyerek öğrenme fırsatı sunacak olan AtaÇocuk Cumhuriyet Anaokulu, Atakumlu minikleri; bilim, kültür ve sanat alanlarında yaşama hazır hale getirmeyi amaçlayan faaliyetlerde bulunacak.

AKADEMİK, VERİMLİ, ÜRETKEN
AtaÇocuk Anaokulu’nun şube sayısının ikide kalmayacağını ve artacağını kaydeden Başkan Av. Cemil Deveci, şunları söyledi:

“Hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözü geçen yıl ağustos ayında açtığımız ilk AtaÇocuk Anaokulu ile yerine getirdik. Oradaki öğrencilerimizle her karşılaşmamızda daha fazla sosyalleştiklerini, toplum yaşamına daha hazır bireyle haline geldiklerini görmek bizim için en büyük mutluluk kaynağı. AtaÇocuk’ta; Atatürk ilkelerine bağlı, bilimin, aklın yolunda, kültür ve sanatı yaşamın bir parçası olarak gören, birden fazla dil konuşabilen ve dünyaya entegre olmuş nesiller yetişecek. Hem daha akademik, daha verimli, daha üretken hem de diğer anaokulları ve kreşlere örnek olabilecek bir eğitim kulvarı açmaya çalışıyoruz. Biz kimseyle rekabet halinde değiliz. Aksine diğer kurumların da başarı grafiğini yükseltmeye çalışıyoruz.

DEVECİ: EĞİTİMİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ
Bizim eğitimcilerimiz diğer kurumlarla da işbirliği yaparak onların başarılarının artırılmasına destek olacak ve eğitim yuvası kimliğini koruyarak çıtayı yüksekte tutacak. Çünkü böyle olursa çocuklarımızı okula daha iyi hazırlamış oluruz. Daha başarılı bir eğitim hayatı sürdürebilirler. Çocukluklarını iyi yaşadıkları için eğitim hayatındaki ilişkileri daha sağlam daha sağlıklı olabilir. Atakum Belediyesi’nin görevlerinden bir tanesi de bu. Ben eğitimi çok önemsiyorum. Eğitim hayatının her alanında Atakum Belediyesi’nin eli çocuklarımızın, gençlerimizin omzunda” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.