Dolar 32,6992
Euro 34,8918
Altın 2.508,78
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

İLKADIM’DA GURUR

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, çeşitli tarihlerde düzenlenen müsabakalarda dereceye giren İlkadım Belediyespor Kulübü sporcularını altınla ödüllendirdi.

İLKADIM’DA GURUR
REKLAM ALANI
18 Ekim 2022 17:36

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, katıldıkları şampiyonalarda derece elde eden sporcuları makamında misafir etti. Başkan Demirtaş, ilk olarak 21-29 Eylül tarihlerinde Samsun’da düzenlenen FISU Dünya Şampiyonası’nda 51 kilogramda dünya şampiyonu olan Tuğbanur Kıvrak, 60 kilogramda Devrim Aydın’a ve aynı turnuvada 60 kilogramda dünya ikincisi olan Bekir Karaömeroğlu’yla bir süre sohbet etti. Akabinde Wako Kickboks Gençler Dünya Şampiyonası’nda 94 kilogram dünya üçüncüsü olan Atanur Yayla ve Veteranlar Judo Dünya Şampiyonası’nda erkekler M.9 kategorisinde 90 kilogram dünya üçüncüsü olan Mustafa Balcı ve Antrenör Özgür Arlı’yla şampiyona hakkında bilgiler aldı. Sporculara bilgi ve tecrübelerini de paylaşan Başkan Demirtaş, sporcuları aldıkları derecelerden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

“Sporun her dalı bizim için önemli”
Sporun her dalının kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken Demirtaş, “Şehrin altyapısı kadar insan altyapısına da önem veriyoruz. Ülkemizin sporda çok daha başarılı olması için amatör sporun yanı sıra salon sporlarını da önemsiyoruz. İlkadım’ı her spor dalında bireysel ve takım halinde daha başarılı bir ilçe haline getirme noktasında bu hedefe ulaşmak için sporun ve sporcunun yanında olmaya ve omuz vermeye devam edeceğiz. Sizlerin elde ettikleri başarı bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Dünyanın çeşitli yerlerinde ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirerek, İstiklal Marşımızı okutan tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Sizlerin üstün başarılarının devamını diliyor, sporu seven ahlaklı bir birey olma yolunda üzerinizde emeği olan antrenörlerimiz de tebrik ediyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan Demirtaş, şampiyon sporcuları altınla ödüllendirdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.