Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C

‘ZAFER BİZİM OLACAK!’

Samsun’da Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “31 Mart Seçimlerini rekor bir oy alarak zaferle taçlandıracağız” dedi

‘ZAFER BİZİM OLACAK!’
REKLAM ALANI
29 Mart 2024 22:01

Samsun’da Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçiminde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’dan en yüksek oy oranını beklediğini hatırlatarak, “17 ilçemiz 1251 mahallemizle ‘daha hızlı, daha güçlü, daha ileri Samsun’ hedefimize hep birlikte ulaşacağız. 31 Mart seçimlerini, Cumhur İttifakımızın zaferiyle taçlandıracağız. Samsun olarak Cumhurbaşkanımızı yanıltmayacağımıza eminim” dedi.

Halit Doğan'dan SAMSUN iddiası

‘SAMSUN CUMHURBAŞKANINA
VEFASINI GÖSTERECEKTİR’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Samsun’dan rekor bir oy beklediğini vurgulayan Halit Doğan, “Biz, şehrimize hizmet için yola çıktık. Samsun’umuz daha hızlı, daha güçlü ve daha ileri olsun istiyoruz. Şehrimizi, Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı haline getirme hedefiyle hareket ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’umuz için bu kutlu görevi şahsıma layık gördüler. Biz de bu hedefle canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimi açıklarken, ‘sadece Samsun’un belediye başkanı adayı olarak değil, en çok oy alacak aday’ olarak beni seçtiklerini ifade etmişlerdi. Hem çok büyük bir gurur hem de çok büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. Samsun’umuz Cumhurbaşkanımıza her zaman vefasını göstermiştir. 31 Mart yerel seçimlerinde de hemşehrilerimizin aynı teveccühü göstereceklerine inancım tam. Samsun’umuz 17 ilçemizin tamamıyla bizi yalnız bırakmayacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a bizi mahcup etmeyecektir” dedi.

Halit Doğan'dan SAMSUN iddiası

‘BÖLGENİN LİDERİ SAMSUN…’
İnsan odaklı projelerle Samsun’u daha ileri taşıyacaklarını belirten SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Sanayisi, tarımı, turizmi, tarihi ve kültürel değerleri, doğal güzellikleri ve 2 üniversitesi ile Karadeniz Bölgesi’nin incisi bir şehirde yaşıyoruz. Birçok farklı kültürden insanın bir arada yaşadığı, çok güzel bir mozaik şehirdir aynı zamanda Samsun’umuz. Bizi biz yapan da hemşehrilerimizle, 17 ilçemizin tamamıyla oluşturduğumuz bu mozaik. Öyle güzel bir ahenk oluşturduk ki Samsun’umuzda bu güçle, bu gönül birlikteliği ile Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı Samsun olacak, bölgenin lideri Samsun olacak” diye konuştu.

Halit Doğan'dan SAMSUN iddiası

MEMLEKETİNDE SEVGİ SELİ: Halit Doğan, 5 yıl ilçe başkanlığı, 5 yıl belediye başkanlığı yaptığı Çarşamba’da vatandaşların sevgi seli ile karşılandı. Doğan, “Samsun da, Çarşamba’mız da AK Parti belediyeciliğini bilir” dedi.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.