Dolar 32,5853
Euro 34,8176
Altın 2.412,65
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

İLKADIM’DA HAYAT BULUYOR

İlkadım Belediyesi, 29 Mart- 4 Nisan Kütüphane Haftası dolayısıyla Konut Kapıcılar Derneği işbirliği ile “Kitap Okumayan Kimse Kalmasın” adı altında köy okullarında okuyan öğrenciler için kitap toplama kampanyası başlattı

İLKADIM’DA HAYAT BULUYOR
REKLAM ALANI
30 Mart 2021 19:09

İlkadım Belediyesi ve Karadeniz Bölgesi Konut Kapıcılar Derneği’nin ortaklaşa düzenlendiği “Kitap Okumayan Kimse Kalmasın” adı altında kitaplar konuşuyor projesi kütüphane haftasında hayat buluyor. Proje kapsamında ilk etapta bağışlanan kitaplar köy okullarına teslim edilecek.


FARKLI TÜRLERDE KİTAPLARA ERİŞİM
Bu sayede eğitimlerini sürdüren öğrencileri farklı türlerde çeşitli kitaplara ulaşım imkanı sağlanacak. Çocuklardaki kitap okuma alışkanlığını pekiştirmeyi hedefleyen projenin diğer aşamasında ise kitap severlerin ellerinde bulunan okumuş olduğu kitapları İlkadım Belediyesi kütüphanesine bağış yaparak, kütüphanede bulunan farklı eserlerin yer aldığı kitapları, emanet olarak okuduktan sonra belirlenen süre zarfında iadesi takas usulü ile gerçekleştirilecek.


‘SİZDE ORTAK OLUN’
Okur kitlesini arttırmaya yönelik proje hakkında bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bizim bu güzel şehre karşı, bu şehirde yaşayan insanlara karşı sorumluluklarımız var. Belediye olarak yollar yaparız. Parklar yaparız. Binalar yaparız. Yeşil alanlar, alt yapı üst yapı hizmetleri yaparız. Ama bunların belli bir ömrü vardır gelir ve geçer. Ama kültüre, sanata okumaya dair, güzel ahlaka dair, kişilik kimlik bulunmasına, gençlerimizin karakterli yetişmesine dair yapılan eserlerin izleri silinmez. Bu hizmetler asla unutulmaz” dedi. İlkadım Belediyesi olarak olarak her alanda hizmet vermeye çalışıyoruz. Herkesten destek bekliyoruz. Gelin sizde bu okuma hareketine ortak olun. Bende bu projemize 5 kitap bağışlayarak destek oluyorum” diyerek” konuşmasını sonlandırdı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.