Dolar 32,4191
Euro 34,4513
Altın 2.489,43
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 18°C

İLKADIMLILAR’A MÜJDE!

Samsun’da, site sakinlariyle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, vatandaşlara, “Sizlerin hayatını kolaylaştırmak için mücadele ediyoruz” diye seslendi

İLKADIMLILAR’A MÜJDE!
REKLAM ALANI
27 Kasım 2022 19:01

Samsun’da İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, düzenlenen etkinlikte bir site sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Demirtaş, istek ve talepleri not aldı. Başkanlığa geldiğinden itibaren gerçekleştirdikleri ve ilerleyen süreçte yapmayı planladıkları projeleri anlatan Demirtaş, ilçede yaşayan tüm vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

 İLKADIMLILAR'A MÜJDE!

İMKANLARIMIZ OLDUĞU SÜRECE
Belediye çalışmaları ve düşündükleri projeler hakkında konuşan Başkan Demirtaş, “Belediye Başkanı olarak yetkim dâhilinde olan konularla ilgili ilçemizde yaşayan her vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerimizi sizlere sunma gayretinde olduk olmaya da devam edeceğiz. Benim için insanların hangi partiden olduğu hangi kimlikten olduğu önemli değil. Bizim için insanın insan olması önemlidir. Bu sebeple imkanlarımızı yetkimiz olduğu sürece her yere ulaşmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

 İLKADIMLILAR'A MÜJDE!

ATIĞINI GETİR BİLETİNİ AL
Semt pazarına kurulan Atık Toplama Merkezi (ATOM) otobüsüyle vatandaşların getirdikleri atık ürünler karşılığında nakit paraya çevrilerek vatandaşların pazar alışverişine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Başkan Demirtaş, ayrıca Milli Piyango İdaresi ile anlaşma yaptıklarını da söyledi. Demirtaş, “Toplumumuzun bu konuya olan dikkatini artırmak adına Milli Piyango ile görüşme yaptık. Atığını getiren vatandaşlara bilet vereceğiz. Daha sonra biletini alan vatandaşlar Milli Piyango üzerinden çekilişe tabi olacaklar. Yılsonunda yapılacak çekilişte atığını getiren vatandaşlar otomobil, buzdolabı ve televizyon gibi birçok hediyeyi kazanma fırsatı bulacaklar” dedi.

 İLKADIMLILAR'A MÜJDE!

HASTA REFAKATÇİLERİ İÇİN EV
Canik ilçe sınırlarındaki hastanelerin faydalanabileceği şekilde 100 kişi kapasiteli ‘Hasta Refakatçi Evi’ projesinin temelini attıklarını söyleyen Başkan Demirtaş, ağırlıklı olarak hastası için başka şehirlerden gelen vatandaşları ağırlamayı düşündüklerini kaydetti. Ayrıca Derebahçe mahallesinde yapımı süre Ata Ocağı projesinin ise 2023 yılında hizmete gireceğini, yaşlı vatandaşların sabah evlerinden alınarak buraya getirilip hoş vakit geçirmelerinin sağlanacağını ifade etti.

 İLKADIMLILAR'A MÜJDE!

SIRADA ŞEFKAT EVİ VAR
Kimsesizler için hazırladıkları ‘Şefkat Evi’ projesinden bahseden Başkan Demirtaş, “Bu ay içinde Ataköy Mahallemizde temelini atacağımız projemizde mahalle muhtarlarımızdan, vatandaşlarımızdan ve kimsesizlerden gelen başvuruları değerlendiren ekiplerimiz, özel araçlarla sokakta yaşayan vatandaşlarımızı bulundukları yerden alarak Şefkat Evi’mizde konuk edeceğiz. Sosyal donatısı olan tesisimize gelen kayıt işlemi yapılan kimsesizlerin, banyo, berber, yeni kıyafet ve 24 saat sıcak su gibi temel ihtiyaçlarını karşılayacağız. Sabah ve akşam olmak üzere iki öğün yemek vereceğimiz alanda 2 ile 4 yataklı odalarda sıcak bir yuva oluşturacağız” diye konuştu.

 İLKADIMLILAR'A MÜJDE!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.