Dolar 32,5574
Euro 35,0123
Altın 2.435,30
BİST 9.775,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

İLKİM 7/24 Halkın hizmetinde

İLKİM 7/24 Halkın hizmetinde
REKLAM ALANI
9 Ocak 2020 17:16

İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet veren İlkadım Belediyesi İletişim Merkezi İLKİM, 7 gün 24 saat aralıksız devam eden hizmet anlayışı ile vatandaşın taleplerine hızlı ve profesyonel çözümler sunuyor. Hem yüz yüze hem telefon ile hem de WhatsApp üzerinden iletilen taleplere hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirilen geri dönüşler vatandaşlar tarafından da beğeni topluyor.

GELEN TALEPLERE % 100 GERİ DÖNÜŞ
2019 yılı Nisan ayından itibaren vatandaşlar tarafından WhatsApp, telefon ve yüz yüze iletilen 6 bin 651 talebin tamamına İLKİM tarafından geri dönüş sağlanırken bu sorun ve taleplerin % 95’i sonuca kavuşturulmuş durumda. İlkadım Belediyesi İletişim Merkezine şikayet, talep ve önerilerini bildirmek isteyen vatandaşlar 0505 1785501 numaralı WhatsApp hattını ve 444 5501 numaralı telefonu kullanabilecekleri gibi İlkadım Belediyesi Ana Hizmet Binasına giderek yüz yüze de bildirebilirler.
EN İYİ HİZMET İÇİN EN DOĞRU İLETİŞİM
Halkın sorunlarını anlayarak en doğru çözümleri sunmanın yolunun doğru ve sağlam bir iletişim kurmak olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Halkımızın beklentilerini doğru tespit etmek için en iyi yol doğru bir iletişim sistemi kurmaktır. Bu nedenle İLKİM ile bu iletişimin alt yapısını oluşturmuş oluyoruz. İLKİM’de görevli personellerimiz sadece belediye binamız içerisinde değil ilçemiz sınırlarında yapılan etkinliklerde yer alarak hizmeti halkımızın ayağına götürüyor. Yakın zamanda başlattığımız Belediye Mahallenizde projemiz ile mahallelerimize kurduğumuz hizmet çadırları ile vatandaşımızın beklentilerini arada hiçbir bürokrasi engeli olmadan kendi ağızlarından dinleyerek en hızlı çözümleri hayata geçiriyoruz” diye konuştu.
İLKADIM’A YAKIŞAN HİZMET ANLAYIŞI
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın İlkadım’a yakışır bir hizmet anlayışının olmazsa olmazı olarak belirttiği İLKİM hizmetleri için yaptığı açıklamada; “Halkımızın sorunlarını ve taleplerini doğrudan iletebilecekleri ve karşılıklı güven ortamında kurulan iletişim ile profesyonel çözümler sunduğumuz iletişim merkezimiz 7/24 hizmet esasına dayanmakta. İLKİM’de vatandaşlarımız tarafından iletilen şikayet ve talepleri ilgili birimlerle paylaşıp sorunun takibini yaparak sonuca ulaştırıyoruz. Şikayetini iletirken zaman zaman vatandaşlarımız tarafından kişisel bilgilerini vermek istemeyenler olmakta. Bu konuyla ilgili olarak da halkımızın güvenliğini ilk sırada tuttuğumuzu söylemek isterim. İLKİM’de hızlı ve doğru hizmet anlayışının yanında karşılıklı güven ortamını da sağlayarak ilçemizde ki sorunları en aza indirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.