Dolar 32,5762
Euro 34,9963
Altın 2.463,44
BİST 9.886,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

İMAMI ŞOFÖR OLARAK ATADILAR…

BAFRA BELEDİYESİ’NDE NELER OLUYOR?
AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan’ın Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın makam şoförü olarak işe alması ilçede infial yarattı

İMAMI ŞOFÖR OLARAK ATADILAR…
REKLAM ALANI
18 Temmuz 2018 14:47

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın isteğiyle belediyede şoför olarak göreve başlayan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan’ın belediyede göreve başlaması Bafralıların tepkisine neden oldu.

İlçede yüzlerce işsiz genç dururken, gençlik kolları başkanının belediyede göreve başlaması infial yarattı.

İktidar partisinin gençlik kolları başkanı olarak asıl görevinin işsiz gençlere iş bulmak olduğunu unutan ve kendisine verilen tüm görevlerinden istifa ederek Bafra Belediye Başkanlığında özel kaleme alınan Murat Arslan’ın belediyede göreve başlaması AK Parti’nin genel teammüllerine ters düşerken, Kılıç’ın, Arslan’ı bu göreve nasıl getirdiği ise merak konusu oldu.

Daha önce belediyede yaptığı dikkat çeken atamalarla gündeme gelen Başkan Kılıç’ın liyakatsiz isimleri önemli görevlere getirmesi büyük yankı uyandırmış ve ilçe halkı bu konuda Kılıç’a tepki göstermişti.

MHP Bafra İlçe Başkanı konuyla ilgili bir açıklama yaparak Kılıç’ı uyarmış ve uzlaşma kültürüyle belediyenin yönetilmesini talep etmişti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.