Dolar 32,5174
Euro 34,9042
Altın 2.439,46
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

İMZALAR ATILDI!

Samsun’da Eğitimin Güçlendirilmesi ve Eğitimde Niteliğin Artırılması İş Birliği Protokolü, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve taraflar arasında imzalandı

İMZALAR ATILDI!
REKLAM ALANI
21 Aralık 2022 14:24

Samsun Valiliği himayesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan Eğitimin Güçlendirilmesi ve Eğitimde Niteliğin Artırılması İş Birliği Protokolü, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar’ın katılımıyla imzalandı.

AKADEMİSYEN VE ÖĞRETMENLER BİRLİKTE ÇALIŞACAK
Bilgi ve teknoloji üretiminin hızlı bir şekilde ilerlemesi, ülkelerin eğitim sistemlerindeki değişiklikleri de beraberinde getirdiğine ve ülkelerin dünyadaki yenilikleri takip edebilmelerinin eğitim sistemlerinde başarıyı yakalamaları ile doğru orantılı olduğuna dikkat çeken Vali Zülkif Dağlı, bu bağlamda yenilikleri takip edebilmek için akademisyenlerin ve öğretmenlerin bilgi/becerilerini geliştirebilmelerinin ve birlikte çalışmalarının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

VALİ DAĞLI: GÜZEL SONUÇLAR VERECEK
Öğrencilerin her alanda akademik başarıyı yakalamalarının da akademisyen-öğretmen ortaklığının başarılı bir şekilde yürütülmesine bağlı olduğu ifade eden Zülkif Dağlı, “Bu protokol ile öğretmenlerin ihtiyaç duyabileceği hizmet içi eğitim, eğitimin alt yapısının iyileştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi, seminer ve projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi veya eğitim öğretim desteği sağlanması konularında Ondokuz Mayıs Üniversitemiz tarafından uygun görülen şartlarda uzmanlık desteği sağlanmış olacaktır. Başarılı bir şekilde uygulanacağına ve güzel sonuçlar vereceğine inandığım protokolün OMÜ, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.