Dolar 32,5488
Euro 34,8520
Altın 2.427,88
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

İnsanlığın Barış Ve Huzura Kavuşmasını Diliyorum

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 2016 yılını değerlendirdi. 2017 yılı için dilek ve temennilerini ifade etti. Başkan Şahin, yayımladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

İnsanlığın Barış Ve Huzura Kavuşmasını Diliyorum
REKLAM ALANI
31 Aralık 2016 17:17

“İnsanlık ilk çağlardan itibaren bir türlü barış ve huzura kavuşamadı.  Dünyamız, sürekli savaşlar, terör, sömürü, karışıklık, işgaller, krizler ve istikrarsızlıklar ile kavruldu durdu. İnsan büyük acılar çekti. Dünyada yaşayan da insan ve dünyayı yöneten de insan olduğuna göre yaşanan bu kadar çok olumsuzlukların, zulümlerin,  savaşların, ölümlerin ve akan gözyaşlarının sorumlusu da insandır.

Geçtiğimiz 2016 yılında da özellikle İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı akmıştır. Çocuklar hatta bebekler ölmüş, annesiz ve babasız kalmıştır. Ülkemizde de başta PKK-FETÖ-DAEŞ gibi terör örgütlerinin düzenledikleri alçakça ve kalleşçe eylemler ile askerimiz, polisimiz ve sivil vatandaşlarımız şehit olmuştur.

İnsan sadece savaş ve terör olayları ile de dünyayı acılara boğmuyor. Suları kirletiyoruz, çevremize sahip çıkmıyoruz. Uyuşturucu ile her yaşta insanlarımızı zehirliyorlar Başta kadına olmak üzere şiddet ve taciz arttı. Kısacası her alanda dünyamızı yaşanmaz hale getirdik. Zalimlik arttı. Mazlumlar sahipsiz kalmaya başladı.

2016 yılını geride bırakırken tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum. 2017 yılında ülkemizde, İslam âleminde ve dünyamızda barışın ve sevginin hâkim olmasını diliyorum. 2017 yılında insanın hak ettiği barış ve sevgi ikliminin yeryüzünün her köşesinde yeşermesini yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.

Tüm hemşerilerimin, aziz milletimizin, İslam ve insanlık âleminin yeni takvim yılını kutluyor, insanlarımıza başarılar, mutluluklar, huzur ve sağlık içinde yeni bir yıl ve uzun ömür diliyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.