Dolar 32,5108
Euro 34,9455
Altın 2.433,58
BİST 9.795,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Irak, Ürdün, Mısır, Katar’dan iş insanları Arapların gözü Samsun’da!

Türkiye Arap İş adamları ve Bağımsız Yatırımcılar Derneği yöneticileri, Samsun Genç İş İnsanları Derneği’ni(SAMGİAD) ziyarete ederek Başkan Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi

Irak, Ürdün, Mısır, Katar’dan iş insanları  Arapların gözü Samsun’da!
REKLAM ALANI
16 Eylül 2020 15:18

Türkiye Arap İş adamlar ıve Bağımsız Yatırımcılar Derneği Başkanı Othman Al-Faris ve Başkan Yardımcısı Khamees Al-Başa, SAMGİAD’I ziyaret etti. Ziyarette Arap yatırımcıları SAMGİAD üyeleri ile buluşturma ve iş birliği yapma konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

YATIRIMCI GÜVEN ORTAMI İSTER
Dernek Başkanı Othman Al-Faris, dernek yapısı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Al-Faris, derneklerinin Irak, Ürdün, Mısır, Katar gibi ülkelerin iş adamlarından oluştuğunu belirterek, “Çeşitli ülkelerden Arap iş adamları Türkiye’nin birçok şehrinde yatırım yaptı. Bizler Samsun’u görüp tanıdıktan sonra her anlamda bir çok avantaja sahip olan bu şehir de yatırım yapma kararı aldık. Bu anlam da işbirlikleri yapmak adına iş dünyası ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Samsun’un en etkin sivil toplum kuruluşları arasında yer alan SAMGİAD ile de ilişki geliştirip, yatırım noktasında iş birliği geliştirmek adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Yabancı yatırımcı olarak güven ortamı çok önemli.Başkanımız Onur Öztekin’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz. İki dernek üyeleri arasında gelecekte önemli işler yapılacağına inanıyoruz” dedi.

SAMGİAD: DESTEĞE HAZIRIZ
SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ise, Samsun’un 4 ulaşım ağına sahip olması ve coğrafi yapısıyla yatırım için Türkiye’nin en uygun şehirleri arasında yer aldığını belirterek, “Samsun’a yatırım ve yatırımcı gelmesini çok önemsiyoruz. Yapılacak her bir yatırım, şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacaktır. Bu anlamda bizleri ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan Türkiye Arap İş adamları ve Bağımsız Yatırımcılar Derneği yöneticilerine Samsun’umuzun avantajlarını anlatıyoruz. İlerleyen süreçte şehrimize yatırımcı gelmesi adına yapılacak her türlü işbirliğine ve desteğe hazırız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.