Dolar 32,3669
Euro 34,7961
Altın 2.396,89
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin’den genel kurul teşekkürü

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin’den genel kurul teşekkürü
REKLAM ALANI
16 Aralık 2019 18:27

Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin, yeni dönemde derneğin birleştirici duruşundan asla ödün vermeyeceklerini belirterek, ”Yapacağımız projelerle gücümüzü daha da arttıracağız” dedi

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan SAMGİAD 6. Olağan Genel Kurulu’nda başkan seçilen Onur Öztekin, sosyal medya hesabından genel kurul teşekkür açıklaması yaptı.

Onur Öztekin, mesajında şu ifadelere yer verdi,

”Çok değerli SAMGİAD ailem, çok değerli arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim;

Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz SAMGİAD Olağan 6. Genel Kurulunda, “Gelecek Biziz ” sloganıyla yoluna devam eden göz bebeğimiz, hepimizin kıymetlisi Samsun Genç İş İnsanları Derneği’nin Başkanı olarak şahsıma ve ekibime verdiğiniz yetkiden dolayı yaşadığım mutluluk ve gururu sizlerle paylaşmak istiyorum.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Bildiğiniz üzere sivil toplum kuruluşlarında sorumluluk almak fedakarlık ister. Başarıya ulaşmak, beklentileri karşılamak; işinizden, eşinizden, çocuğunuzdan, zamanınızdan fedakarlık yaparak; şehir için, ülke için, üyeleri için dertlenen bir anlayışla; derneğin kuruluş amacına uygun bir şekilde, en iyi hizmeti üreterek birlik ve beraberlik ruhuyla bunu sahaya yansıtan bir yaklaşımla mümkündür.

Tam da bu noktada ortaya çıkacak enerjinin kaynağını; inançlı, samimi, kararlı, uyumlu ve güçlü bir ekip oluşturacaktır. SAMGİAD bizleri aynı çatı altında bir araya getirdi, bütünleştirdi ve dahası bir aile sıcaklığını hissetmemize, birçok aktivite de ortak duyguları tatmamıza, yeni arkadaşlıklara, iş birliklerine, ticaretimize ve projelerimize varıncaya kadar birçok güzelliği birlikte yaşamamıza, acılarımıza, sevinçlerimize ortak olmamıza vesile olmuştur.

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Öncelikle bayrağı kendisinden devraldığım Başkanım Sn.Savaş Gömeç’e ve kuruluşundan bugüne derneğimizin gelişimine katkı sunan ve bu kutsal bayrağı omuzlayan bütün başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkürü bir borç biliyorum. Bugünden itibaren, derneğimizin sancağını her platformda, bulunduğu noktadan alıp, daha yüksek bir zirveye dikme kararlılığıyla sizlere sesleniyorum.

KUŞATICI EKİP

Gönüllerimizi bütün üyelerimize açtık. Bunu birlikte başaracağız. Katılımcı bir anlayış, kucaklayıcı bir duruş, ötekileştirmeyen bir yaklaşım sergileyeceğiz. Birliğimizden, beraberliğimizden, kardeşliğimizden asla ödün vermeyeceğiz. İnteraktif bir anlayışı sahaya yansıtacağız, SAMGİAD’ın yeni döneminde; iş dünyası ile entegre olmuş, şehrin dinamiklerini harekete geçiren, üyelerine katma değer sağlayan, birlik ve beraberliği önemseyen bir anlayışla; mesleklerinde başarı sağlamış, temsiliyet kabiliyeti yüksek, farklı özelliklere sahip kuşatıcı bir ekiple; derneğin birleştirici duruşundan asla ödün vermeyeceğimizin ve yapacağımız projelerle gücümüzü daha da artıracağımızın sözünü şimdiden veriyorum.

YÖNETİMİ TANITTI

Bu vesileyle Yönetim Kurulu Üyelerimi sizlerle paylaşmaktan Gurur Duyuyorum.

*Abdulkadir Köstek, (Gümrük Müşaviri – Kılavuz Gümrük Müşavirliği)
*Aytekin Demir, (Kemal Manifatura Ltd.Şti.)
*Berk Bariboğlu, (W Design İç Mimarlık – Bariboğlu Yapı Ltd.Şti.)
*Dr. Buğra Çolak,(Teknopark Genel Müdürü-Başak Tarımsal Mühendislik)
*Bülent Cantaş, (FluArt Ofis Mobilyaları Ltd.Şti.)
*Muhammet Kaya, (Elegan Asansör Ltd.Şti.)
*Mustafa Anıl Demir, (Güven Av Malzemeleri Ltd.Şti.)
*Mustafa Kar, (İstiklal Avukatlık Bürosu)
*Sinan Alaçamlı, (Alaçamlı Hukuk Bürosu)
*Talat Gevez, (Nevadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi)
*Uğur Burak Özata (Samnet Sigorta Ltd.Şti.-Balkan Türkleri Dernek Başkanı)
*Yıldıray Sandıkçı (Sandıkçı Grup Y.K. Başkanı)

GENEL KURULA KATILANLARA TEŞEKKÜR

Unutmayalım ki; “Gelecek Biziz” diyor ve bu yapıyı daha güçlü bir şekilde yarınlara taşımak için, tüm gücümüzle çalışacağımızı ifade ederken; SAMGİAD’a aile sıcaklığı katarak Genel Kurulumuza teşrif eden bütün üyelerimize, TÜGİK Genel Başkanımız Sayın Erkan Güral’a, TÜGİK Genel Başkan Vekilimiz Sayın Gökhan Korkmaz’a, TÜGİK Genel Sekreterimiz Tanzer Polat Yılmaz’a, Kurucu Başkanımız Sayın Orhan Sever’e, Önceki Dönem Başkanımız TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Savaş Gömeç’e, geçmiş dönem başkanlarımızdan Sayın Özgür Uyanık’a, KARGİF Başkanı Sayın Levent Özden’e, TERMEGİAD Başkanı Sn. Mustafa Çelebi’ye ve BAFRAGİAD Başkanı Sn. Alper Güngör’e, çok değerli Basın Mensubu arkadaşlarımıza ve katılım sağlayan birbirinden değerli konuklarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum”

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.