Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

İş adamlarına önemli uyarılar!

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ve AB-Türkiye ortaklığında desteklenen, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca yürütülen Rekabetçi Sektörler programında yer alan Bafra İş ve İhracatı Geliştirme Merkezi (BİGEM) projesi kapsamında “Kendi İşin Olsun” semineri düzenlendi.

İş adamlarına önemli uyarılar!
REKLAM ALANI
23 Kasım 2016 16:29

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ve AB-Türkiye ortaklığında desteklenen, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca yürütülen Rekabetçi Sektörler programında yer alan Bafra İş ve İhracatı Geliştirme Merkezi (BİGEM) projesi kapsamında “Kendi İşin Olsun” semineri düzenlendi.
Bafra Öğretmenevi’nde düzenlenen seminere Vali Yardımcısı ve Kaymakam Vekili Hakan Kubalı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, proje koordinatörleri ve girişimciler katıldı. Yerli ve yabancı uzmanlar tarafından ücretsiz olarak girişimci ve KOBİ’lere, dış ticaret, girişimcilik, iş geliştirme danışmanlık ve eğitim hizmetleri verilecek. İki sene sürmesi planlanan proje kapsamında yürütülecek olan faaliyetlerin, Bafra’daki küçük ve orta büyüklükte işletmelerin rekabet edebilirliklerini arttırarak, bölgenin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlaması amaçlanıyor. Proje süreci boyunca tüm paydaşların aktif katılımı sağlanması planlanıyor.
TSO’DAN GİRİŞİMCİLERE ÇAĞRI

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, “Eğer biz dünyada ilk 10 ekonomi içerisine girmek istiyorsak mutlaka girişimcilerimizi desteklememiz lazım. Ülkemiz 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefliyorsa mutlaka girişimciliğin yükselmesi lazım. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak girişimcilere mutlaka destek veriyoruz. Yeni iş fikirlerine, yeni girişimlere her zaman açığız. Siz sevgili gençlerden, sevgili öğrencilerden mutlaka yeni fikirleriniz varsa onları değerlendirmenizi, bunları nerede gerçekleştireceğinizi düşünmenizi ve sonuna kadar zorlamanızı istiyoruz” dedi.
BELEDİYEDEN DESTEK SÖZÜ

Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Bir ülkenin kalkınmasında en önemlisi ekonomi. Yatırımcı girişimci çok önemli ama çok az cesaret gösteren insanlar çıkıyor. İnsanların bir hedefi olması gerektiğine inanıyorum. Ben bu işi yapacağım dedikten sonra artık yolu açılır diye düşünüyorum. Genç iç adamlarımız, ticaret lisesinde okulundan kardeşlerimizden bunu bekliyorum. Belediye ve OSB olarak yatırım yapacaklara her türlü desteğe varız” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI ZİHNİ ŞAHİN (AHMET ŞÜKRÜ ULUÇAY/SAMSUN-İHA)

GİRİŞİMCİLİĞİN ÖZÜ AYKIRI OLMAK

Kaymakam Vekili Hakan Kubalı ise şunları söyledi: “Burada iş adamlarına, genç girişimcilerine verilen bir program var, bir de Türkiye’nin geleceği var. Sizler sadece Bafra’nın değil Türkiye’nin geleceğisiniz. Biz hepimiz Atatürk’ü ve devrimlerini örnek almalıyız. Bafra’yı önemseyin, Bafra’da her şey var. Deniz var, göl var, orman var, kültürü var, en önemlisi insanı var. Girişimciliğin özünde yatan fikir aykırı olmaktan yatıyor. Aykırı olmak özgür düşünceye bağlı yani insan aklının bağımsız düşünmesine bağlı.”

KAYMAKAM VEKİLİ HAKAN KUBALI (AHMET ŞÜKRÜ ULUÇAY/SAMSUN-İHA)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.