Dolar 32,5006
Euro 34,8021
Altın 2.485,90
BİST 9.539,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

İŞ İNSANLARI SANDIK BAŞINDA!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyeleri, yeni meslek komitesi ve meclis üyelerini belirlemek için sandık başına gitti

İŞ İNSANLARI  SANDIK BAŞINDA!
REKLAM ALANI
3 Kasım 2022 17:31

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda 40 meslek grubunda 95 meclis üyesi ve 230 meslek komitesi üyesinin seçileceği seçimler, sabahın erken saatlerinde başladı.

SANDIK BAŞINDA

MECLİS VE MESLEK KOMİTE ÜYELERİ SEÇİLECEK
Seçmenlerin oylarını kullanmasıyla başlayan seçimlerde ilk olarak 95 meclis üyesi, 230 meslek komitesi üyesi seçilecek. Seçilen meclis üyeleri de bir hafta sonra yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu, meclis başkanı, meclis divanı, TOBB delegeleri ve disiplin kurulu ve çeşitli komisyon üyelerini seçecek.
3 katta kurulan 15 sandıkta yapılan seçimlerde 40 meslek grubunda seçime gidildi. 33 meslek grubunda tek liste halinde seçime gidilirken, 7 meslek grubunda ise karşılıklı 2 grup çekişti.

SANDIK BAŞINDA

BAŞKAN MURZİOĞLU: KAZANAN SAMSUN OLACAK
Seçimlerin başlamasıyla birlikte Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Meclis Başkanı Haluk Akyüz, seçmenleri selamladı. Başkan Murzioğlu, “Seçimler seçmenin takdiridir. Bize, ‘bir kere daha devam edin’ dediler. Biz de devam edeceğiz inşallah. İş dünyamıza hayırlı olsun. Samsun’a yakışır bir seçim oluyor. Bu seçimlerin kaybedeni yok. Samsun’un ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Seçimler sonucunda kazanan Samsun olacak” dedi.

SANDIK BAŞINDA

Başkan Salih Zeki Murzioğlu, 1005 Nolu sandıkta 5. komiteden oyunu kullanırken, Haluk Akyüz ise 1001 Nolu sandıkta 8. komiteden tercihini yaptı.

SANDIK BAŞINDA
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.