Dolar 32,3812
Euro 34,7666
Altın 2.410,20
BİST 10.110,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

İSTANBUL’DA ANLAMLI İFTAR!

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON), deprem bölgesinde yaptıkları çalışmalardan dolayı hayırsever iş insanlarına teşekkür maksatlı iftar programı düzenledi

İSTANBUL’DA ANLAMLI İFTAR!
REKLAM ALANI
7 Nisan 2023 15:18 | Son Güncellenme: 7 Nisan 2023 15:39

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) deprem bölgesi çalışmaları hakkında hayırseverler, iş insanları ve kuruluşun üyelerine teşekkür maksatlı Beşiktaş’taki Mandarin Oriental Bosphorus Otel’de iftar programı düzenledi.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ FAALİYETLER
İftarın ardından konuşan SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı, ‘asrın felaketi’ olarak adlandırılan depremler sonrası konfederasyon tarafından yapılan yardım faaliyetlerini anlattı. Adıyaman OSB Bölgesi’ne konteyner evlerden oluşan Samsun Köyü’ne ait bilgileri de paylayan Aşçı, “Depremi de inşallah sizlerle, devletimizle, milletimizle beraber atlatmış olacağız. Bundan sonra da sosyal faaliyetlerimize de devam edeceğiz. Hayat devam ediyor. Buradan emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, yönetim kuruluna, federasyonumuza, yardım edenlere ve herkese saygı ve selam ile hürmet ediyor, teşekkür ediyorum” dedi.

SAMSUN’DA BİSİKLET TURNUVASI
Daha sonra bu yıl ilki gerçekleştirilecek ve Cumhurdiyet’in 2’nci yüzyılına ithaf edilen SAMKON Kurtuluş Yolu Bisiklet Turnuvası’nın sunumu ile proje tanıtımı yapıldı. Genel Başkan Kaya Aşcı, “Bu turnuvanın Samsunumuzun, bölgemizin tanıtımına, turistik değerlerine ve kültür mirasına katkı sunacağına inancım tamdır. Bu nedenle bu projemize yediden yetmişe herkes sahip çıkmalıdır” diye konuştu.

Kaya Aşçı sözlerini, “Bu iftarların bir önemi de bir iki senedir insanların görüşmediği insanların birbirlerini görmesine görüşmesine sebep oluyor. Birbirinizi gördünüz, kucaklaştınız belki tanıştınız. Bunlar güzel şeyler. Ben saygı, sevgi ve hürmetle hepinizi kucaklıyor, afiyet olsun diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Programa SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı’nın yanısıra, SAMKON başkan yardımcıları, üyeleri ve bazı basın mensupları katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.