Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

İŞTE AÇILIŞ TARİHİ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerden kent merkezine tek araçla ulaşım imkanı sağlayacak “İlçe Transfer Merkezi”ni 29 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te törenle açacak

İŞTE AÇILIŞ TARİHİ!
REKLAM ALANI
27 Aralık 2022 16:56

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe minibüsleri için 13, havaalanı servis araçları için de 3 çelik konstrüksiyonlu peron oluşturuldu. 12 araçlık taksi durağı ve 72 araçlık açık otoparkı bulunacak merkezin çevre saha betonu, asfaltlama ve çizgi imalatları tamamlanarak, danışma, bekleme ve bilet satış ofisi hazırlandı.

MİNİBÜS ESNAFINDA HEYECAN
İlçe Transfer Merkezi Projesi’ni tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerden şehir merkezine, şehir merkezinden de ilçelere günü birlik seyahat eden yolcular ile minibüs esnaflarını heyecanlandıran hizmet için geri sayımı başlattı.

BAŞKAN DEMİR: RAHAT EDECEĞİZ
29 Aralık saat 14.00’te hizmete sunulacak projeyle ilgili değerlendirme yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Geleceğin şehri Samsun’da bir sorunu daha çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçelerle şehir merkezi arasındaki günü birlik toplu ulaşım sorunun da yaşanan tüm mağduriyetleri tarihe gömüyoruz. Yeni bir sayfa açacağımız bu merkezimiz sayesinde tek araçla ulaşım imkanı sağlıyoruz. Dolayısıyla hem vatandaşlarımız hem de minibüs esnafımız rahata kavuşacak. Aktarma merkeziyle birlikte trafik yükü, ulaşım maliyeti ve zaman kaybı da azalacak. Tüm halkımızı 29 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te yapacağımız Transfer Merkezi açılış törenimize davet ediyorum” dedi.


Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.