Dolar 32,4237
Euro 34,7977
Altın 2.395,15
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

İŞTE İLK TRANSFER!

Futbola Galatasaray alt yapısında başlayan, daha sonra Adanaspor’a transfer olan Samsunlu Celil Yüksel, Samsunspor ile anlaştı

İŞTE İLK TRANSFER!
REKLAM ALANI
26 Mayıs 2021 18:37

Süper Lig hayallerine play-off’larda bu sezonluk da veda eden Yılport Samsunspor’da yönetim transfer harekatına başladı. Yeni sezon planlamasına hemen başlayan Kırmızı-Beyazlılar, Adanaspor’dan genç yetenek Samsunlu Celil Yüksel ile lig bitimine 4 hafta kala el sıkıştı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, Adanaspor formasıyla 2020-21 sezonunda 7 maçta 2 gol, 2 asist yaptı.

GENÇLERDEN OLUŞAN BİR KADRO
Geçtiğimiz günlerde Başkan Yüksel Yıldırım da sosyal medya hesabından, “Haziran başında yeni bir beyaz sayfa açarak gelecek sezonun transfer ve yönetim çalışmalarına başlıyoruz” mesajını vermişti. 12 oyuncunun sözleşmesi sona erecek olan Samsunspor’da bu isimler üzerinde maliyeti yüksek olan oyuncularla yolların ayrılacağı ve yeni sezon yapılanmasında ağırlıklı olarak genç isimlere yer verileceği öğrenildi.

CELİL YÜKSEL KİMDİR?
1998 yılında Samsun’da doğan Celil Yüksel, futbola Galatasaray altyapısında başladı. Ön libero mevkisinde oynayan yüksel, Fatih Terim’in göreve gelmesiyle birlikte A Takım kadrosuna alındı. Fazla şans bulamaması nedeniyle 19/20 sezonunun devre arasında Adanaspor’a kiralanan Celil Yüksel, burada gösterdiği performans sonrası Adana ekibinde kaldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.