Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

İŞTE KARAR!..

Samsun’da sevgilisinin ölümüne sebep olduğu iddiayla tutuklanan genç, mahkemece 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı

İŞTE KARAR!..
REKLAM ALANI
12 Mayıs 2022 14:40

Atakum ilçesi Yenimahalle’de 1 Kasım 2021’de meydana gelen olayda, 29 yaşındaki A.A., 112’ye ihbarda bulunarak arkadaşı 46 yaşındaki Necla K.’nin evinde hareketsiz halde yattığını söyledi. Olay yerine giden sağlık ekipleri de Necla K.’nin ölmüş olduğunu tespit etti. Ölümü şüpheli bulunan Necla K.’ye yapılan otopside kafasından tramvaya bağlı beyin ve beyincik kanaması sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi. Komşular ise evde tartışma sesleri ve tokat atma sesi duyduklarını iddia ettiler.


KENDİNE ZARAR VERDİ
Gözaltına alınan A.A. ise, “Necla ile aramızda yalnızca sözlü tartışma meydana geldi. Ben kendisine taşkınlık yapmaması için sarıldım. Kendisini yatıştırmaya yönelik hareketlerde bulundum ancak darp etmedim. Öfkelenerek saçına başına vurup kendisine zarar verici hareketler yaptı” dedi.

ÖLÜMÜYLE ALAKAM YOK
Olaydan yaklaşık 3 ay sonra tutuklanan A.A. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Davanın son duruşmasında kendini savunan A.A. hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, “Benim ölümle alakam yok. Beraatimi talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

BERAATINI İSTİYORUZ
A.A.’nın avukatı Cihan Şahin ise, “Maktul ile sanık arasında gönül ilişkisi vardır. Darp etme ve öldürmek için bir sebep yoktur. Bu yüzden müvekkilimin beraatını talep ediyorum” diye konuştu.

8 YIL 4 AY HAPİS CEZASI
Mahkeme A.A.’yı “kasken yaralama sonucu ölüme sebebiyet vermek” suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına hükmetti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.