Dolar 32,5956
Euro 34,6946
Altın 2.513,05
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

İŞTE SAMSUNSPOR’UN KARABOĞASI!

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın ‘Kara Boğa’ olarak nitelendirdiği forvetin ismi ortaya çıktı

İŞTE SAMSUNSPOR’UN  KARABOĞASI!
REKLAM ALANI
2 Haziran 2022 22:49

Yılport Samsunspor eş zamanlı olarak teknik direktör ve futbolcu transferlerini yürütüyor. Taraftarların da sabırsızlıkla beklediği transferler için geri sayım başladı.

Geçtiğimiz günlerde Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın da twitter hesabından yaptığı ‘Kara Boğa’ paylaşımı taraftarları bir anlamda heyecanlandırdı.Özellikle güçlü ve süratli forvet oyuncusu arayan Kırmızı-Beyazlılar, başkentte aradığını buldu. Taraftarların da yakından tanıdığı ve Samsunspor’da görmek istediği oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı.

KEÇİÖRENGÜCÜ İLE GÖRÜŞÜLÜYOR
Bu oyuncunun kim olduğu ise ortaya çıktı. Geçen sezon Ankara Keçiörengücü formasıyla iyi bir sezon geçiren Emeka Friday Eze ile anlaşmaya vardı. Başkan Yıldırım’ın özel olarak ilgilendiği 25 yaşındaki Nijeryalı golcünün transferi için Ankara ekibiyle masaya oturuldu.

EZE DE SAMSUNSPOR’U İSTİYOR
Bonservis konusunda küçük pürüzlerin kaldığı; Süper Lig’den de talipleri olan Eze’nin Samsunspor’a sıçak baktığı belirtildi.
Eze, geçen sezon 30 maçta 16 gol, 4 asist ile oynadı.

ADANASPOR’DA DA OYNADI
Emeka Friday Eze (d. 26 Eylül 1996), forvet pozisyonunda görev yapan Nijeryalı futbolcudur. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü‘nde oynamaktadır. 2019-2020 sezonu başında Adanaspor kulübüne kiralandı.

Haber: kanaldaa.com

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.