Dolar 32,5439
Euro 34,8924
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

İYİ Parti, AK Parti’ye ‘İhracı Sordu’

AK Parti Meclis Üyesi Uzunlar’ın MHP ve İYİ Parti’yi hedef alan paylaşımından sonra İYİ Parti Samsun İl Başkanı Güleroğlu konuştu. Güleroğlu, AK Parti’ye Uzunlar’ı ihraç etmeye davet etti. 

İYİ Parti, AK Parti’ye ‘İhracı Sordu’
REKLAM ALANI
25 Aralık 2019 13:39

Atatürk‘ün manevi şahsiyetini hedef alan paylaşımlardan sonra MHP ve İYİ Parti‘lilerin Müslümanlığı’nı sorgulayan paylaşımlar yapan AK Parti Meclis Üyesi Hasan Uzunlar hakkında İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu, konuştu.
Gülerooğlu, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’yu göreve davet ederek, disipline sevkedilen Uzunlar’ın ihracını istedi.

DİSİPLİN İŞLEMİ UYGULANMADI 

Uzunlar’ın yapmış olduğu sosyal medya paylaşımlarının kabul edilemez olduğunu söyleyen İYİ Parti Samsun İl Başkanı Güleroğlu, “Hasan Uzunlar’ın sosyal medya paylaşımları ne partimiz açısından ne de diğer parti mensupları açısından kabul edilebilir değildir. Bir süre önce Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakkında da çirkin paylaşımlarda bulunan bu şahıs, hakkındaki rahatsızlığımızı hem kamuoyunda hem de Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında dile getirmiş olmamıza rağmen hakkında herhangi bir disiplin işlemi yapılmamış olmasını esefle takip etmekteyiz “dedi.

HADSİZLİĞİNİ ORTAYA KOYDU

Açıklamasında Uzunlar‘a tepkisini dile getiren Güleroğlu, ”    Henüz bu paylaşımlara dair tepkiler yatışmamış iken şimdi de toplumun katmanlarını ayrıştırmayı ve kategorize etmeyi hedefleyen paylaşımlarda bulunması, adı geçen şahsın en hafif tabirle hadsizliğini ortaya koymaktadır.  Asla AK Parti yönetiminin görüşlerini yansıtmadığını bildiğim bu paylaşımların bir gereği olmalı ve AK Parti yönetimlerinin bu gereği yerine getirmesi gerekmektedir. Süreci hassasiyetle takip etmeye devam edeceğiz “dedi.

ŞİDDETLE KINIYORUM 

İYİ Parti‘yi hedef alan paylaşımları kınayan İl Başkanı Güleroğlu şöyle devam etti; ” İYİ Parti kuruluş aşamasından itibaren deklere edilen şekliyle, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş felsefesini benimsemiş, milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını ve milletini yüceltmeyi hedef alan kitlelerin oluşturduğu bir partidir. İYİ Parti‘nin tüm bu özelliklerini hedef alan ve toplumun tüm katmanlarından teveccüh gören tavrını yok sayan her kim olursa olsun tepkimize mazhar olacaktır. Her hal ve şart altında, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu tür davranışları teşkilatım adına şiddetle kınıyorum.” dedi

AK Parti’ye çağrı 

Güleroğlu, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’ya çağrı yaparak, Uzunlar hakkında bir disiplin işlemi yapılmadığına dikkati çekerek ihracını istedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.