Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

İYİ PARTİ Samsun İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca’dan ses getiren açıklamalar

İYİ PARTİ Samsun İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca katıldığı bir TV Programında amaçlarını ve hedeflerini anlatarak önemli açıklamalarda bulundu

İYİ PARTİ Samsun İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca’dan ses getiren açıklamalar
REKLAM ALANI
3 Temmuz 2020 17:47

İYİ PARTİ Samsun İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca “Tüm Türkiye’yi yönetmeye talip olan bir partinin İl Başkanı adayıyım. Partime güveniyorum. Hiçbir yere aday olmayacağım, teşkilatlarımızı güçlendirecek, il teşkilatımızı daha enerjik hale getirmeyi düşünüyorum” diyerek başladığı konuşmasında hedeflerini açıklayarak taktir topladı.

BEN GÖREV ADAMIYIM!

“Ben görev adamıyım. Bizler bir işi kabullendiğimiz  zaman sonuna kadar en iyi şekilde yapmaya prensip edinmiş insanlardanız. İYİ Parti’den birisinin yerleri süpürmesi gerekiyorsa ben süpürüyorum, süpürdüm de! Partimizin camlarının silinmesinde, sokak çalışmalarına, broşür dağıtılmasına kadar her alanda fiilen çalıştım.

BİZ TEŞKİLATÇILIKTAN GELEN İNSANLARIZ. HEP İŞİN MUTFAĞINDAYDIK!
Bu Milliyetçi Hareket partisinde de öyleydi; burada da böyle! Yerimizi biliriz, sınırlarımızın dışına taşmamaya özen gösteririz.  Ben İYİ Parti’de, Teşkilatlanmadan sorumlu ilçe Başkan Yardımcısıydım ilçe başkan vekilliği yaptım. Güzel de bir ekip kurduk, Atakum’da ciddi çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımızı, tüm Samsun’da uygulanabilmek adına bir yola çıktık.

MİLLETVEKİLİ OLMAK İÇİN GELMİYORUM!..

Ben hiçbir yere aday olmayacağım, ben il başkanı olmak için geliyorum. Samsun’da ilçe teşkilatlarımızı güçlendirmek, il teşkilatımız da daha randımanlı daha enerjik daha aktif bir hale getirmek için geliyorum. Ben Milletvekili olmak için gelmiyorum.
Herkesin bir ideali, belli bir potansiyeli vardır. Ben iyi Parti’nin iktidar olduğu bir dönemde Samsun İl Başkanlığı yapmak istiyorum. Samsun’a hepimizin tırnaklarıyla kazıyarak, büyük mücadelelerle kurduğumuz İYİ Parti’nin İl Başkanı olarak çok daha iyi hizmetler vereceğimize inanıyorum.

BİZ SAMSUN’A FAYDALI OLMAK ADINA BURADAYIZ!..
Ben Samsun’da yaşıyorum. Benim, eşimin iş yerleri burada; ben buradayım, çocuklarım burada doğdu, burada büyüyorlar, burada istihdam sağlıyorum. Biz Samsun’a faydalı olmak adına buradayız
Samsun’da bir şey yanlış yapıldığı zaman bunu en yüksek sesine çıkartması gereken kişi Samsun’u yöneten il başkanlarıdır. İktidar ya da muhalefet fark etmez.

ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
Artık Milletle birlik olma zamanı!.. Mecliste de bunu yapalım, komisyonda, yerelde de genelde de bunu yapalım. Sorunlarımızı masaya koyduğumuz zaman denilsin ki, ” Memleket Meselesi olduğu zaman bir araya gelebiliyorlar çözebiliyorlar. Benim Partilim de yanlış yapsa ben çıkarım karşısına derim ki; “Sayın Belediye Başkanım ya da Sayın milletvekilim bu yanlış bunu düzelt veya burada şöyle bir eksiklik var bunun düzeltilmesi lazım!”

TECRÜBELERİ SAHAYA YANSITACAĞIZ
Biz bunu takip edecek anlayışta ve potansiyelde insanlarız. Gençlerin enerjisi ve dinamizmi burada kullanılacak, burada devreye girecek benim koşmamla 60 yaşında bir insanın koşması bir olabilir mi? Benim enerjimle, onların tecrübesini harmanlayıp öyle devam etmeyi amaçlıyoruz. Tecrübeleri sahaya yansıtacağız. Biz bu idealin peşindeyiz.
Samsun’u, tüm Türkiye’yi yönetmeye talip olan bir partinin İl Başkanı adayıyım!.. Bundan doğal bir şey olamaz. Ben partime güveniyorum. Gelebileceği noktayı da çok iyi biliyorum Meral Hanımı da çok iyi biliyoruz. Bu ülkeyi hak ettiği geleceğe taşıyabilecek tek insan olduğuna da canı gönülden inanıyorum.

Kimi insan vardır, gezer gezer gelir nerede boş koltuk bulursa talip olur. Kimi insan vardır hiç sesi soluğu çıkmaz birileri ona çık der çıkar ama o hiç konuşmaz yine arkadakiler konuşur. Veya kimi insan vardır kendisi aksiyon almaz hep etrafındakilerin aksiyon olmasını bekler. Biz bunların hiçbiri değiliz. Ben Ceyhun Karaca olarak, bu işin mutfağında yetişmiş, bu işin nelere kadir olduğunu neler yapılması gerektiğini bilen, bunun için bedel ödemiş, çaba sarf etmiş, emek harcamış bir insanım. Neyin doğru yapılması, hangi yollardan gidilmesi gerektiğini de çok iyi biliyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.