Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 21°C

İYİ Parti Samsun Miletvekili Bedri Yaşar’dan MÜJDE… “Çiftçi ve pancar üreticisi iyi olacak”

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, bu hafta gerçekleşen Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş Alt Komisyon Toplantısında Çarşamba Şeker Fabrikasının en kısa zamanda üretime geçeceği sözünü aldı.

İYİ Parti Samsun Miletvekili Bedri Yaşar’dan MÜJDE… “Çiftçi ve pancar üreticisi iyi olacak”
REKLAM ALANI
16 Mart 2020 19:14

“İŞSİZLİK SORUNUNA ÇARE”
Önümüzdeki ilk kampanya döneminde 75 bin ton olarak belirlenen şeker pancarını işlemeyi hedeflediklerini, en kısa sürede ise tam kapasite ile fabrikanın çalışmalarını sürdüreceğinin müjdesini hemşerileriyle paylaşan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, “Genel Müdürden aldığımız bu müjde bizleri de son derece mutlu etmiş ve heyecanlandırmıştır” diyen Bedri Yaşar, “Uzun süredir konunun takipçisi olmuştuk ve bunu zaman zaman kamuoyu ile paylaşmıştık. Atılan bu adım ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan işsizlik sorununa da bir çare olacaktır. Bu durum bizleri ayrıca sevindirmektedir. Emeği geçenlere, şehrimiz için katkı verenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“ÜRETİCİMİZ VE ÇİFTÇİLERİMİZ ŞAHLANACAK”
Şirketin son dönemde yapmış olduğu inovasyon çalışmalarının son derece sevindirici olduğunu; fakat dünya standartlarına erişim noktasında problemli alanların da olduğunu kaydeden Yaşar “Özellikle fire ve polar oranlarındaki iyileşme yeterli seviyede değil. Bu oranların dünya standartlarına yaklaşması için çalışmalara hız kesmeden devam edilmesi gerektiğini toplantıda özellikle dile getirdik. Bunun yanı sıra istihdam edilen personellerin özellikle mühendis ve büro görevlilerinin uzun zamandır çözülemeyen statü problemleri ve şirkete bağlı fabrikalarda yönetimsel zafiyetlerin de gönderilmesi için görüşlerimizi ilettik. Yetkililerin bu konuların da ciddiyetle üzerine düşeceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.
Yaşar sözlerine şöyle devam etti…
“Bizler de Samsun’da dokunduğumuz her bir çiftçiyi, pancar üreticisini üretim noktasında cesaretlendireceğimizin sözünü de toplantıda verdik. Çiftçimizin, üreticimizin yeniden şahlanacağı, iyi olacağı bir sürece girmiş bulunuyoruz. Bu sevincimizin ve müjdemizin şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını yürekten diliyorum”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.