Dolar 32,3271
Euro 35,0710
Altın 2.294,30
BİST 8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İyi Parti Yakakent Kurucu İlçe Başkanı Kadir Güntay oldu

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, İYİ Parti Yakakent Kurucu İlçe Başkanı olarak Kadir Güntay’ı atadı

İyi Parti Yakakent Kurucu İlçe Başkanı Kadir Güntay oldu
REKLAM ALANI
1 Ocak 2018 15:24

‘DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ’

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, ilçe başkanlarını atamaya devam ediyor. Başkan Ömer Süslü son olarak Yakakent ilçesine İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı olarak Kadir Güntay’ı atadı. Başkan Ömer Süslü, Güntay’a yeni görevinde başarılar dilerken Güntay ise, “Ülkemizin geldiği konumdan dolayı çocuklarımın geleceğinden dahi şüphe eder duruma geldim. Artık bu kötü gidişata dur demenin zamanı geldi.Ülkemizin de İYİ Partiy’le yeniden huzuru, adaleti ve barışı bulacağına inandığım için taşın altına bende elimi koydum” dedi.

 

‘ÇOK CİDDİ PROJELERLE GELİYORUZ’

Başkan Ömer Süslü yaptığı açıklamada, “Türkiye’de siyasetin tıkandığını görmek için siysetçi olmaya gerek yok. Sürekli kavga eden bir ülke pozisyonundayız. Sürekli hata yapan bir iktidar var. Sürekli kandırılan bir iktidarla karşı karşıyayız. Siyasetin önünün açılması için birn bayan elinin değmesi lazımdı. Tatlı dil lazımdı. Biz bir birliktelik sağlamak istiyoruz. Çok ciddi projelerle geliyoruz. Türk milletinin sıkıntılarına çözüm bulacak bir parti programıyla ortaya çıkacağız” diye konuştu..

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.