Dolar 32,5947
Euro 34,7865
Altın 2.497,31
BİST 9.461,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

İYİ Parti’ye Çarşamba’da muhteşem açılış

Samsun’da İYİ Parti’nin teşkilatlanma çalışmaları sürüyor. Çarşamba İlçe binası törenle açılırken İlçe Başkanı Kılıç, önemli mesajlar verdi

İYİ Parti’ye Çarşamba’da muhteşem açılış
REKLAM ALANI
13 Şubat 2018 15:29

İYİ Parti Çarşamba ilçe binası açıldı. İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Rahman Çağrı Kılıç, açılış töreninde yaptığı konuşmada, amaçlarının Türkiye’yi daha yaşanabilir bir ülke kılmak olduğunu söyledi.

İLÇE BAŞKANINDAN İDDİALI SÖZLER

Kılıç, gidilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirterek, “İnşallah yapılacak ilk seçimlerde de partimizin bayrağını sancağa çekeceğiz. Biz ve ekibim buna inanıyoruz ve Türk halkının da bizlere inanmasını istiyoruz. Bu arada Zeytin Dalı Harekatı’nda 11 vatan evladını, 11 kahramanı toprağa verdik. Onları ve tüm şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz. Tüm terör örgütlerini de buradan lanetliyoruz” dedi.

iYİ PARTİ, İHTİYACIN ESERİ

Kılıç’ın ardından konuşma yapan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ise şunları söyledi: “İYİ Parti vatandaşın gereksinimi ile kuruldu. Biz halkımıza hizmet için bu yola çıktık ve halkımıza hizmet için mücadele edeceğiz. Başkaları gibi kendimiz için değil halkımız için siyaset yapacağız. İlçe kongrelerimizi ve açılışlarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. İnşallah bu mücadelemizin karşılığını da sizlerin desteği ile alacağız.”

İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Açılış sonrasında İYİ Parti ilçe olağan kongresi de gerçekleştirilirken, seçime tek liste ile giren Kurucu İlçe Başkanı Av. Rahman Çağrı Kılıç kullanılan tüm oyları alarak başkanlığa seçildi. İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Av. Rahman Çağrı Kılıç’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Furkan Özdemir, Coşkun Bektürk, Resul Fırıncı, Samet Aydınoğlu, Aydın Ede, Fikriye Pekşen, Metin Balcıoğlu, Necati Güler, Sinan Toraman, Hatice Öztekin, Fikri Yurt, Fermude Özçelik, Mesure Sezmiş, Filiz Karabaş, Samed Poyraz, Mücahit Semiz, Fikret Gündoğdu, Mehmet Şen, Selami İner, Zühtü Batar, Nevzat Şahin, Murat Dursun, Erdal Arslan, Turhan Yazıcı, Fatih Sarıoğlu, Mustafa Uzunoğlu, Yusuf Özkan, Özlem Gül Yılmaz, Canan Akyel, Ali Dok, Harun Serkan Torunoğlu ve Nazlı Turgut.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.