Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İYİ PROVA!

Samsunspor, 2’nci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya’da bugün Romanya 1’inc Lig ekiplerinden Rapid Bükreş ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı

İYİ PROVA!
REKLAM ALANI
11 Ocak 2022 19:37 | Son Güncellenme: 11 Ocak 2022 20:26

Yılport Samsunspor, ligin 2’nci yarısına hazırlanmak için kamp yaptığı Antalya’da Romanya’nın güçlü ekiplerinden Rapid Bükreş ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kırmızı-Beyazlılar, büyük bölümü yağmur altında oynanan müsabakayı 3-1 kazandı.

YENİ TRANSFERLER FORMA GİYDİ
Samsunspor sahaya Aykut Özer, Talha Unvan, Berk Taşkın, Recep Burak Yılmaz, Atakan Mert Özdemir, Muhammet Ali Özbaskıcı, Eraldo Çinari, Melih Okutan, Dilivio, Bah ve Hüseyin Öztürk 11’i ile çıkarken 2’nci yarıda da Alp Tutar, Ali Ülgen, Tolcay Ciğerci, Ali Kılıç ve Emir Hakan Patan oyuna dahil oldu.

ERALDO ÇİNAR’İDEN 2 GOL
Rapid Bükreş ise sahaya Horatiu Moldovan, Cristian Sapunaru, Alexandru Dandea, Dragos Grigore, Alexandru Albu, Ljuban Crepulja, Goge Lucien, Luca Florica, Romario Moise, Rares İlie ve Younes Bnou Marzouk 11’i ile çıktı.
Kırmızı-Beyazlılar’ın gollerini Berk Taşkın ve Eraldo Çinari (2) kaydetti. Konuk ekibin golünü de oyuna sonradan giren Alami Bazza attı.

Karşılaşmayı Murat Erdoğan, Serhat Sağır ve Kerem İlitangil yönetti. Maçta 4’üncü hakem olarak ise Matuhan Kolak görev aldı.

Oynanan hazırlık maçını Genel Müdür Soner Soykan ile Genel Kaptan Cenk İşler de izledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.