Dolar 32,5403
Euro 34,9400
Altın 2.421,20
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

‘İYİLİK’ KAZANIYOR!

Samsun’un Canik İlçesi’nde belediye ile Kent Konseyi ortaklğında yürütülen ‘İYİLİK’ projesine amacına ulaşıyor

‘İYİLİK’ KAZANIYOR!
REKLAM ALANI
11 Şubat 2022 11:42 | Son Güncellenme: 11 Şubat 2022 11:58

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni projelerle ilgili görüşme yapmak üzere Canik Kent Konseyi üyeleriyle bir araya geldi.Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Kenan Çağan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle buluşan Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçe ölçeğinde yürütülecek yeni faaliyetler hakkında görüş alışveriş

KIRSALDAKİ OKULLARA KILIK KIYAFET
İlçedeki vatandaşların iyilik yapma noktasında yarış halinde olduklarını dile getiren Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Kent Konseyi ile birlikte yürüttüğümüz ‘Malzemesi Sizden Örmesi Bizden’ projesi vesilesiyle ilçedeki hayırseverlerle beraber köy okullarında okuyan pek çok yavrumuza atkı ve bere örüp hediye ettik. Bir yavrumuza bile mutluluk yaşatabildiysek ne mutlu bizlere. İnsanımız hayır işleme noktasında adeta yarış halinde. Bu çok güzel bir haslet. Biz de halkımızı bu tür faaliyetlere destek verme noktasında her fırsatta teşvik etmekteyiz” dedi.

Toplantıda eğitimden kültüre, dezavantajlı gruplardan kadınlara yönelik projelere kadar pek çok faaliyet konusu ele alındı. Toplantının çok verimli geçtiğini ifade eden İbrahim Sandıkçı, “Canik Kent Konseyi, çok önemli çalışmalara imza atıyor. Birlikte pek çok önemli projede güzel çalışmalar yürütüyoruz. Yeni projeleri hayata geçirebilmek adına gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda ilçemizin geleceği ile ilgili umutlarımız bir o kadar daha ziyadeleşti. Ben inanıyorum ki ilçemiz hem fiziki yatırımlarla hem sosyal ve kültürel yatırımlarla örnek bir ilçe konumuna gelecek” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.