Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

JANDARMA KOMUTANI UYARDI

Eğitim öğretim yılının başladığı ilk günde Samsun İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri ve asayiş ekipleri,okul servis araçlarına yönelik drone destekli denetim yaptı

JANDARMA KOMUTANI UYARDI
REKLAM ALANI
6 Eylül 2021 18:17

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte denetimlerde artırıldı. Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri ve asayiş ekipleri Bafra ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okullarda servis araçlarını kontrol ederek, sürücülere trafik kurallarına uymaları hususunda uyarılarda bulundu.

TEDBİRLER UYMAK ŞART
Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş Mustafa Çakmak, şoförlere hitaben yaptığı bilgilendirmede, “Önceliğimiz elbetteki trafik olacak. Ancak şu anda korona virüs salgını dolayısıyla daha fazla tedbirler almamız lazım. Onun için araçlarımızda mutlaka dezenfektan, maske, yazı bulunmalı. Her öğrenci bir koltukta oturmalı. Sizler de o listeleri ön tarafa asacaksınız. Astıktan sonra hem öğrencileri koruyacağız hem sizleri koruyacağız hem de aileleri koruyacağız. Korona virüsle ilgili her türlü tedbirleri alacağız ve uygulayacağız” ifadelerini kullandı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK
Okul çıkışında jandarma ekipleri, araçlarına bindirilen öğrencilere kemerlerini takma konusunda yardımcı oldu. Okul bölgelerindeki tedbirlerin ve servis denetimlerinin yıl boyu devam edeceği belirtildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.