Dolar 32,5370
Euro 34,9593
Altın 2.456,46
BİST 9.880,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘KADIN İSTİHDAMI ARTACAK!..’

İYİ Parti’den Samsun milletvekiliği aday adayı olan Av. Yunus Gün, Alaçam İlçesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu, parti programıyla ilgi önemli açıklamalar yaptı

‘KADIN İSTİHDAMI ARTACAK!..’
REKLAM ALANI
5 Nisan 2023 18:01

Samsun‘da İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını açıkladığı günden bu yana sahaya inen Av. Yunus Gün, son olarak Alaçam İlçesi’ni ziyaret etti. Yunus Gün, bir araya geldiği vatandaşlara ve esnafa parti programını anlatırken, “Özellikle kadın istihdamının artırılmasına yönelik çalışmalar yapacağız” dedi.

TÜRKİYE İÇİN YENİ TARIM REFORMU
Av. Yunus Gün, beraberinde diğer aday adayları Halil İbrahim Yalgın ve İlknur Yılmaz ile partisinin Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz ile birlikte ilçede esnaf turuna çıktı. Pazar yerinde satıcılar ve üreticilerle de görüşen Av. Yunus Gün, “Kalkınmanın yerelden başladığına inanan birisi olarak ilimiz kırsalında özellikle tarımsal faaliyetlerin artırılmasına, ürünlerin değer kazanmasına yönelik tarım politikalarını hayata geçireceğiz. Türkiye’mizin geleceği için yeni bir tarım reformu şart” diye konuştu.

İŞSİZLİK SORUNU VE KADIN İSTİHDAMI
Partisinin en önemli seçim vaatlerinden birisinin kadın istihdamının artırılması olduğunu hatırlatan Yunus Gün, “İşsizliğe karşı topyekün bir mücade içerisine gireceğiz. Toplumsal huzurumuz ve kalkınmamız için işsizlik sorununu çözmek zorundayız. Kadın istihdamını da yüzde 50’ye yükseltme hedefimiz var. Kadınların iş gücüne katılımları ekonomiye büyük güç katacaktır. Kadınlar özellikle yerelde zaman zaman ortaya koydukları kooperifçilik tarzı çalışmalarla iş ve istihdam alanında ne kadar başarılı olduklarını göstermişlerdir. Bu çabalarını takdir etmekle birlikte daha çok yaymalı, kadınlarımızı daha çok iş sahibi yapabilmeliyiz” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.