Dolar 32,3411
Euro 35,0201
Altın 2.321,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘KAHRAMANLAR’A DUA!

Samsun’da Atakum Eğitim Bilimleri Okulları’ndan bir grup öğrenci, şehitlikleri ziyaret ederek kahramanları bir kez daha andı

‘KAHRAMANLAR’A DUA!
REKLAM ALANI
20 Nisan 2022 20:15

Samsun‘da Atakum Eğitim Bilimleriz Okulları’ndan bir grup öğrenci, 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle ildeki şehitlikleri ziyaret etti. Şehitlerin kabirleri başında bol bol dua eden öğrenciler, “Kahraman şehitlerimizi asla unutmayacağız” mesajı verdi.

RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA
Atakum Eğitim Bilimleri Okulları öğrencileri, Okul Genel Müdürü Davut Numanoğlu eşliğinde Asri Mezarlık’taki garnizon ve polis şehitliklerini ziyaret etti. Numanoğlu ve öğrenciler dualar ederek şehitleri bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla andı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Ziyaretle ilgili bir açıklamada bulunan Atakum Eğitim Bilimleri Okullari Genel Müdürü Davut Numanoğlu, “Çocuklarımızı kahramanlarla bir araya getirdik. Hep birlikte duygusal anlar yaşadık. Çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine sahip çıktıklarını görmek memnuniyet verici” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.