Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

 Kamyonet apartmanın giriş katındaki dükkana girdi

Samsun’un İlkadım ilçesinde 4 katlı bir apartmanın giriş katındaki yorgancı dükkanına giren kamyonet, saatlerce yapılan uğraşa rağmen kaza yaptığı yerden çıkartılamadı. Kamyonet olay yerine çağrılan vinç yardımı ile dükkandan çıkartıldı.

 Kamyonet apartmanın giriş katındaki dükkana girdi
REKLAM ALANI
19 Temmuz 2020 12:21


Kaza, İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi’nde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 61 DK 225 plakalı Volkswagen marka kamyonet, kavşakta virajı alamayarak 4 katlı bir apartmanın giriş katındaki yorgancı dükkanına girdi. Yorgancı dükkanının camını kıran kamyonet, kaldırım ile dükkanın arasında kaldı. Sürücünün şans eseri yara almadığı kaza sonrasında polis ve 112 ekipleri olay yerine geldi. Kaza sonrası araçta ve dükkanda maddi hasar oluştu.

Çarpışmanın etkisiyle sesi duyan apartman sakinleri ve mahalleliler kaza yapan aracın yanına gitti. Olay yerine çağrılan çekici, 2 saate yakın bir uğraşa rağmen kaza yapan otomobili girdiği dükkanın içinden çıkartamadı. 1 kez halatı kopan çekici aracı bulunduğu yerden oynatamayınca olay yerine vinç çağrıldı.
Kaza yapan aracın çekilmesi için sabahın ilk saatlerine kadar vinç beklendi. Olay yerine gelen vinç, dükkan ile kaldırım arasında sıkışan aracı üst kattaki balkona değmeden dükkanın içerisinden çıkarttı. Vinçle kaza yerinden çıkartılan araç daha sonra çekici ile çekilerek, olay yerinden götürüldü. Yorgancı dükkanının sahipleri ise dükkanlarındaki hasarın tespitini yaparak, zarar gören mallarını dükkanın dışına taşıdı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.