Dolar 32,5188
Euro 34,9103
Altın 2.432,68
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 19°C

KANSERE YENİK DÜŞTÜ!

Samsun’un Tekkeköy ve Kavak ilçelerinde de kaymakamlık yapan Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, kansere yenik düştü. Özdemir Samsun’da toprağa verilecek

KANSERE YENİK DÜŞTÜ!
REKLAM ALANI
31 Ağustos 2023 16:50

Samsun’un Kavak ve Tekkeköy ilçelerinde de kaymakamlık görevinde bulunan kansere yenik düşen Kocaeli’nin Gölcük İlçesi Kaymakamı Yusuf Özdemir, tören ve kılınan cenaze nazmının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Göz yaşlarına boğulan Özdemir’in eşi ve çocuklarını Kocaeli Valisi Seddar Yavuz teselli etti.

Eski Tekkeköy ve Kavak kaymakamı

KOCAELİ VALİLİĞİ’NDE TÖREN
Bir süredir kanser tedavisi gören, Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir (53) dün, evinde rahatsızlandı. Özdemir’in ailesinin ihbarı üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Özdemir, ambulansla alınarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine götürüldü. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Özdemir, hayatını kaybetti. Özdemir için, Kocaeli Valiliği bahçesinde tören düzenlendi. Törene katılan Özdemir’in eşi yürümekte güçlük çekti. Özdemir’in 2’si erkek 3 çocuğu ise göz yaşlarına hakim olamadı. Törene, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocamın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Eski Tekkeköy ve Kavak kaymakamı

VALİ YAVUZ: KARDEŞİMİ KAYBETTİM
Ölüm haberini almasıyla dünyasının adeta başına yıkıldığını söyleyen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Bir kaymakamı kaybetmekten çok bir kardeşimi kaybetmenin derin acısı ve üzüntüsü içindeyim. Konuşmanın bir hayli zor olduğu bu süreçte, elbette böylesine güzel bir insanı, vatan sevdasıyla dolu bir kardeşimizi hak ettiği şekilde uğurlamak bu şehrin valisi ve onun en yakın çalışma arkadaşı olarak görevim. Geçmişinden bu güne vatan sevdası idealist hayalleri olan, hastalığında bile önümüzdeki süreçte bile önümüzdeki süreçte yapacaklarını dile getiren, çalışma azmi ve iş sevdasından hiçbir şey kaybetmemiş namuslu, dürüst, idealist bir meslektaşımız olarak evlatlarına güzel bir miras bıraktı. Üşümesin diye üstünü örttüğümüz insanların cenaze namazına katılıp uğurlamadan, gerçek hayatı anlayamazsın” dedi.

Eski Tekkeköy ve Kavak kaymakamı

SAMSUN’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Tören sonunda Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Özdemir’in eşine Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı taktim etti.
Kocaeli Valiliğindeki törenin ardından Kaymakam Yavuz Özdemir’in cenazesi, görev yaptığı Gölcük İlçesine getirildi. Cenaze Namazı öğle nazmına müteakip Gölcük Merkez Camiinde kılındı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Özdemir’in göz yaşlarına boğulan Özdemir’in çocuklarını teselli etti. Özdemir’in cenazesi Samsuna toprağa verilecek.

Eski Tekkeköy ve Kavak kaymakamı

KAVAK VE TEKKEKÖY’DE GÖREV YAPMIŞTI
1970 yılında Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde doğan Yusuf Özdemir, Almanya’da başladığı ilkokul eğitimini Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde tamamladı. Orta ve Lise eğitimini Samsun’da tamamlayan Özdemir, 1987 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu yönetimi bölümünü 1991 yılında bitirdi. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanlığında Yüksek Lisansını tamamladı. Özdemir, evli ve 3 çocuk babasıydı. Öte yandan, kaymakam Yusuf Özdemir Samsun’un Tekkeköy ve Kavak ilçelerinde de kaymakamlık yapmıştı.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.