Dolar 32,3772
Euro 35,1523
Altın 2.324,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

‘ARTIK YETER!’

Samsun’da bir dönem AK Parti İl Yönetimi’nde de yer alan İlkadım İlçesi Gürgendağı Mahallesi Muhtarı Muhittin Arslan, yıllardır yaşadıkları ‘Susuzluk’ nedeniyle sonunda adeta isyan etti

‘ARTIK YETER!’
REKLAM ALANI
8 Ağustos 2021 16:49

Samsun’un İlkadım İlçesi Gürgendağı Mahallesi Muhtarı Muhittin Arslan, uzun yıllardır ‘Su Sıkıntısı’ çektiklerini belirterek, “Mahallenin deresi boşa akarken biz su sıkıntısı çekiyoruz. Yetkililer artık sesimize kulak versin” dedi.

‘VİCDANINIZ YOK MU?’
Bir dönem AK Parti Samsun İl Yönetimi’nde de yer alarak görev yapan Gürgendağı Mahallesi Muhtarı Muhittin Arslan, su sorunu yaşadıklarını, derede akan suyun boşa gittiğini belirterek, “Vatandaşımız, günlerce susuz. Vicdanınız, yok mu? Dereden su boşa akıp gidiyor, bir çözüm bulun artık” diyerek adeta isyan etti.

‘BAŞKAN MUSTAFA DEMİR’E DE ANLATTIM’
Muhittin Arslan, ağustos ayında su sıkıntısının mahalle halkını perişan ettiğini belirterek, “Bu sorunu defalarca yetkililere ilettim. En son 8-9 gün önce mahallemize gelen Büyükşehir Belediyesi Başkanımıza da durumu anlattım. Mahallemizdeki derenin suyu boşa akıyor. SASKİ’nin deposu var ancak yetersiz pompalama nedeniyle bu depodan yararlanamıyoruz” dedi.

DSİ’YE ‘BAKAN’LI HATIRLATMA
Eski Bakanlardan Veysel Eroğlu’nun, ‘Su akar, Türk bakar deniliyor. Ama bundan sonra, su akınca Türk bakmayacak biz bu suları değerlendireceğiz’ sözünü hatırlatan Muhittin Arslan, “Ben bu sorunu Samsun’da DSİ ve yetkililere günlerce ve defalarca anlattım, videolar da gönderdim. Şu ana kadar bir çözüm üretilmedi” diye konuştu.

‘ALLAH’TAN KORKUN’ DİYE SESLENDİ
Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabında 3 dakikalık bir video yayımlayan muhtar Arslan, videonun üzerine ise, “Gürgendağ mahallesinin hikayesi, isyandan bir öncesi halimiz bu çağrılarımızı duyan sorumluluk sahibi kişiler çözüm üretmetmezseniz sonucuna katlanacaksız. Sayın Cumhurbakanımıza bu ve benzer videoları göndereceğim, sonrasını siz düşünün. Vatandaş günlerdir susuz Allah’tan korkun” diye yazdı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.