Dolar 32,4135
Euro 34,5460
Altın 2.385,36
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Karaaslan’a anlamlı ödül

Buhara Medya Grubu tarafından bu yıl 8.si düzenlenen Uluslararası Medya Ödülleri, Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu

Karaaslan’a anlamlı ödül
REKLAM ALANI
26 Ocak 2018 21:08

Sanat, spor ve siyaset dünyasını bir araya getiren törende 15 Temmuz Kararlılık ve Milli İrade Ödülü TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a, Yılın Bakanı Ödülü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na, Yılın Kadın Milletvekili Ödülü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a, Yılın Erkek Milletvekili Ödülü AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar’a takdim edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Karaaslan, törende yaptığı konuşmada ödülü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ödülü 15 Temmuz’da zirveye ulaşan milli mücadele ruhunu bugün de aynı kararlılıkla sürdüren milletimiz adına aldığını ifade etti.

‘MİLLET OLMADAN VATAN OLMAZ’

15 Temmuz’un tek başına ele alınamayacak bir destan olduğunu sözlerine ekleyen Karaaslan, “15 Temmuz bir yanıyla karanlık bir yanıyla aydınlık, bir yanıyla ihanet bir yanıyla sadakattir. 15 Temmuz milletimizin zaferidir. Millet olmadan vatan olmaz. Hain darbe girişimini Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı sonrası meydanları doldurarak inanç ve cesaretiyle geri püskürten milletimiz 81 ilde 27 gün süren demokrasi nöbetleriyle vatan aşkını, iradesine duyduğu güveni taçlandırmıştır.  15 Temmuz’da milli savunma sırasında şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun. Bugün de sınırlarımız içinde ve sınır ötesinde faaliyet gösteren hainleri kahraman Mehmetçiklerimizin mücadelesi ve milletimizin dualarıyla bertaraf etmek için Zeytin Dalı Harekatı’nı sürdürüyoruz. Milletimiz bu mücadeleye de topyekun katıldı. Üzerinde huzurla yaşadığımız toprakları vatan kılan aziz şehitlerimize Yüce Mevla’mdan rahmet dilerken, gazilik onurunu göğsünde şeref madalyası olarak taşıyan tüm kahramanlarımıza minnet borcumuzu ifade ediyor, kendilerine sıhhat diliyorum.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.