Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Karadeniz Balıkçıların Yüzünü Güldürdü

Bafra’da balık tezgahların da bu yıl balık çeşitlilik bakımın dan bolluğu ve bereketi yaşanmaya devam ediyor.

Karadeniz Balıkçıların Yüzünü Güldürdü
REKLAM ALANI
13 Ekim 2016 15:27

Bafra’da balık tezgahların da bu yıl balık çeşitlilik bakımın dan bolluğu ve bereketi yaşanmaya devam ediyor..

Bafra İlçesi, Beş yol Kızılırmak Mahallesi Yaşar Doğu caddesinde faaliyet gösteren Balıkçım işletme sahibi Akif Gümrükçü şu ana kadar balık sezonu biz balıkçılar ve vatandaşlarımız için oldukça bol ve bereketli geçiyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Akif Gümrükçü: bu yıl Karadeniz de ve diğer denizlerimiz de öncelikle denizlerimizden oldukça bol çıkan Palamut balığın dan başka diğer balık çeşidi bakımından da bol ve bereketli günler yaşıyoruz. Temenni ediyoruz ki bu bolluk iler ki günlerde ve aylarda balık çeşidi ve bolluğu bakımından sıkıntı yaratmaz.

BU YIL SAĞLIK DEPOSU OLAN BALIĞI VATANDAŞLARIMIZ FAZLASIYLA TÜKETİYOR.

Bu sene balık tezgahların da bol şekilde görülen Palamudun tane fiyatı ise 450 gram ve 550 gram olan palamut 4 tl ile 5 tl arası, 750 gram ile 900 gram gelen palamudun tanesi 7 tl arası satılıyor. Doktorların Kırmızı etten de çok faydalı olan balığı vatandaşlarımız bu sene çeşitlerin de fazla olmasından dolayı tüketiyor.Şükür olsun ki şu an işlerimiz çok iyi. Bu sene balık bolluğundan ve bereketinden hem bizim yüzümüz, hem de vatandaşın yüzü gülüyor.balik-2

Diğer balık çeşitlerimiz açısından da bol ve bereketli bir avlanma sezonu yaşıyoruz. Diğer balık çeşitlerimizin fiyatları ise;Kalkan 50 tl ile 60 tl,Norveç Somonu 40 tl,Çipra 20 tl,Deniz Levreği 25 tl,Deniz Somonu 15 tl, Çinokop 10 tl, İri Mezgit 10 tl, İri Barbun 15TL,İstavrit 8 tl ile 7 tl, Zargana 7 tl, Tirsi 5tl, Sardalye 5tl, Alabalık tanesi 3 tl, arasında fiyatlarla satılıyor.Karadeniz’den az ve nadir çıkan Karadeniz Hamsinin kilosu ise 7 tl, ile 10 tl arasında satılıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.