Dolar 32,3786
Euro 34,7343
Altın 2.428,12
BİST 9.973,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

KARADENİZ, ‘İMAM’I YUTTU!

Trabzon’un Arsin İlçesi’nde kşam saatlerinde denizde akıntıya kapılarak kaybolan 23 yaşındaki imam Abdüllatif Kıraç’ı arama çalışmaları sürüyor

KARADENİZ, ‘İMAM’I YUTTU!
REKLAM ALANI
5 Eylül 2022 14:58

Trabzon’da akşam saatlerinde Arsin İlçesi Güzelyalı Mevkinde meydana gelen olayda, Bayburt’un Demirözü İlçesi’ne bağlı Çakırözü köyünde imam olarak görev yapan Abdüllatif Kıraç (23) arkadaşları ile birlikte Trabzon’a geldi.

POLİS, SAHİL GÜVENLİK, AFAD…
Akşam saatlerinde serinlemek için denize giren genç imam bir süre sonra dalgalara kapılarak kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, Sahil Güvenlik, AFAD ve sağlık ekibi sevk edilirken, gece saatlerine kadar arama yapan ekipler dalgaların şiddetinden dolayı ara verdikleri çalışmalara sabah saatlerinde tekrar başladı.

AŞIRI DALGA ARAMAYI ZORLAŞTIRIYOR
Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı bağlı DEGAK Özel Timi-02 Komutanlığı ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü Sualtı grup amirliğine bağlı polis kurbağa adamlar tarafından çalışmalar çok yönlü olarak sürerken, denizin bulanık ve aşırı dalgalı olması arama çalışmalarını zorlaştırıyor. Genç imamın ailesi ve yakınları olay yerine gelerek arama çalışmalarını izlerken, olayla ilgili inceleme ve arama çalışmaları sürüyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.