Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
BİST 9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Karadeniz’de PKK leşleri!

PKK’nın sözde Karadeniz lideri ‘Cudi Zaza’ kod adlı Mehmet Yakışır ile ‘Rodi’ kod adlı Levent Dayan dün gece Gümüşhane-Giresun hattı yaylalar bölgesinde düzenlenen operasyonla güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildi

Karadeniz’de PKK leşleri!
REKLAM ALANI
15 Temmuz 2018 18:20

Geçtiğimiz yıl Trabzon’un Maçka ilçesinde 15 yaşındaki Eren Bülbül ile Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik’i ve Giresun’un Güce ilçesine bağlı Körükbelen yaylasında 6 gün önce Uzman Çavuş Ali Cevizci’nin şehit eden teröristler ile asker arasında Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi sınırlarında bulunan Sarıtaş yaylasında sıcak temas sağlandı.

GECE YARISI ÖLDÜRÜLDÜLER

Gece saat 02.00 sıralarında gerçekleşen temas sonucunda örgütün sözde Karadeniz sorumlusu Mehmet Yakışır ile yakın koruması Levent Dayan etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen teröristlerin çatışmanın yaşandığı alanda bulunan cesetlerinin fotoğrafları ortaya çıktı.

YENİ SİLAHLAR…

Öte yandan etkisiz hale getirilen ve kırmızı listede aranan ‘Rodi’ kod adlı Levent Dayan’ın, örgütün öldürülen sözde Karadeniz sorumlusu Mehmet Yakışır’ın yakın koruması olduğu saptandı. Etkisiz hale getirilen teröristlerin çatışmanın yaşandığı alanda bulunan cesetlerinin fotoğrafları da ortaya çıkarken, PKK’lıların fotoğraflarında kamuflajları ve çantalarının yeni olduğu gözlendi. Başından vurularak etkisiz hale getirilen PKKlı Mehmet Yakışır’ın elinde küçük ve yanında uzun namlulu, üzerinde yeni nesil gece görüşü olan dürbünlü tüfeğin yer alması da dikkat çekti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.