Dolar 32,5653
Euro 34,9616
Altın 2.447,40
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘KARNE’ MUTLULUĞU

Samsun’un Atakum İlçesi’ndeki Yunus Emre İlköğretim Okulu’nun 1-C sınıfı öğrencileri, ilk kez karne almanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadı

‘KARNE’ MUTLULUĞU
REKLAM ALANI
29 Haziran 2021 14:00

Atakum Yunus Emre İlkokulu 1-C sınıfında eğitim öğretimlerini tamamlayan minikler, ilk kez karne almanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadı. Çocuklara bu mutlu günlerinde ebeveynleri de eşlik etti.

ANNE VE BABALARI EŞLİK ETTİ
Yunus Emre İlkokulu’nun 1-C sınıfı öğrencilerinin başarıyla sona eren eğitim sezonu ardındanki karne töreni, Usluoğlu Restoran’da gerçekleştirildi. Sınıf Öğretmeni Gülsüm Çakmak nezaretinde eğitim öğretim yaşamlarının ilk yılını geride bırakan çocuklar, heyecanlarını gizleyemezken ‘karne’ sevincini anne ve babalarıyla yaşadı.

‘SAĞLIKLI BİR SEZON GERİDE KALDI
Kutlama pastasını hep birlikte kesen öğrencileriyle gurur duyduğunu belirten Sınıf Öğretmeni Gülsüm Çakmak, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve şehrimizde de çocuklarımız, salgın tehditi altında eğitim öğretimlerine devam etti. Çok şükür, sağlıklı şekilde bir sezonu geride bırakarak onlarla birlikte karne mutluluğu yaşadık” dedi.

KARAÇOR AİLESİNİN HEYECANI: Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent A.Ş. Genel Müdürü Fatih Karaçor ile eşi Melike Aktel Karaçor, oğulları Yusuf Mirza’nın ilk karne sevinci ve heyecanına ortak oldu. Minik Ayşenaz da anne ve babasıyla birlikte ağabeyini mutlu gününde yalnız bırakmadı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.