Dolar 32,3676
Euro 34,9560
Altın 2.325,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER

Samsun’da mart ayında yağan kar kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı

KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER
REKLAM ALANI
24 Mart 2021 15:13

“Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır” sözü Samsun’da gerçek oldu. İki gündür etkili olan kar yağışı yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Yüksek kesimlerde 25 santime ulaşan kar kalınlığı hayatı olumsuz etkiledi. Mart karına hem sevinenler hem de şaşıranlar oldu.


KARI GÖREN VATANDAŞ SOKAĞA ÇIKTI
Vatandaşlar 24 Mart’ta yağan karın tadını çıkartıp kar topu oynadı, karda güreş tuttu. Türkiye’nin en büyük Türk bayrağının yer aldığı akaryakıt istasyonundaki kar manzaralı bayrak ise görenleri hayran bıraktı.


MANZARASI AYRI GÜZEL
Kavak ilçesi sakinlerinden Arif Acı, Ercan Azim ve Kadir Könez, 24 Mart’ta kar yağışının kendilerini şaşırttığını söyleyerek, “Bugün 24 Mart. Kavak ilçemize böyle bir kar beklemiyorduk. Çok da güzel oldu. Kavak ilçemize güzel bir kar yağdı. Çitçimiz için, su için çok güzel oldu. Bu Allah’ın verdiği bir nimettir” dediler.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.