Dolar 32,5113
Euro 34,9470
Altın 2.435,37
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

KATLİAM GİBİ KAZA

Ordu’nun Ünye ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada bir kişi hayatını kaybetti, toplam 19 kişi yaralandı

KATLİAM GİBİ KAZA
REKLAM ALANI
8 Ağustos 2022 13:02

Samsun-Ordu yolu üzeri Çaybaşı sapağında sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fındık hasadı için gelen işçileri taşıyan ve Ünye istikametinden Akçay istikametine giden Sedat Koyun idaresindeki 05 ABG 465 plakalı minibüs ile Ahmet Taş yönetimindeki 52 ES 027 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile minibüs takla atarken, hafif ticari araç ise refüje çıkarak durabildi.


İŞÇİLER ORTA REFÜJE SAVRULDU
Kazanın şiddetiyle işçileri taşıyan minibüs takla atarken, bu araçta bulunan işçilerin bazıları ise savruldu. İşçiler, yolun ortasında refüjde beklerken, bölgede ikinci bir kazanın meydana gelmemesi adına güvenlik önlemleri alındı.
Ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı yolda jandarma ekipleri tarafından tedbir alınırken, araç sürücüleri ile birlikte toplam 20 yaralı, olay yerinden yapılan ilk müdahalelerinin ardından 112 acil ekipleri tarafındın Fatsa, Ünye ve Terme’deki hastanelere kaldırıldı.


2 KİŞİ ÖLDÜ 18 YARALI
Yaralılardan, durumları ağır olan 54 yaşındaki Zekiye Şeker isimli kadın kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, kazada ağır yaralanan ve Terme Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen 34 yaşındaki Tuncay Gümüş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gümüş’ün hayatını kaybetmesiyle kazada ölü sayısı 2’ye çıktı. Kazada toplam 18 kişi de yaralandı.


Hurdaya dönen araçlar ise kaza alanından çekici yardımıyla kaldırıldı.
Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.