Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

KAVAK, İLMEK İLMEK!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “İlçemizi sürekli yenileyerek ve elden geçirerek halkımıza yakışır bir hale getiriyoruz” dedi

KAVAK, İLMEK İLMEK!
REKLAM ALANI
18 Ocak 2022 20:30

Kavak Belediyesi, yaklaşık 3 yıl önce başlattığı ilçe genelinde tüm taş duvarlara estetik görünüm kazandıran çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gerek ilçe merkezi ve gerekse köylerde bulunan taş duvarlar üzerinde uygulanan kabartma derz dolgu çalışmalarıyla cadde, sokak ve mahallelere apayrı bir görsel güzellik kazandırılıyor.

İLÇE MERKEZİ İLMEK İLMEK DOKUNUYOR
Örülen taş duvarlar üzerinde uygulanan çalışmayla ilçe merkezi ve kırsal mahalleri adeta ilmek ilmek dokuduklarını belirten Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, uygulamanın vatandaşlardan büyük ilgi ve destek gördüğünü söyledi. Sarıcaoğlu, “Büyük bir özenle yaptığımız çalışmalar ile ilçemize estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Parke taş uygulamamızla güzelleşen ilçemizde taş duvarlara yaptığımız bu çalışmalarımızda sokaklara farklı bir hava katıyor. Kavak’ta çok sayıda sokak ve mahalleyi bu uygulamayla yenilendik, yenilenmeye de devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE SON
Taş duvarlara uygulanan estetik ve dekoratif çalışmaların hem ilçeye hem de ilçedeki yapılara estetik ve güzellik kattığını ifade eden Sarıcaoğlu, “Ekiplerimiz yaklaşık üç yıldır sürdürdükleri bu çalışma ile ilçedeki duvarlara estetik dokunuşlar yaparak görsellik kazandırıyor. Kavak, ustalarımızın hünerli ellerinden çıkan çalışma ile adeta ayrı bir hava kazandı. Mahallelerde görüntü kirliliği oluşturan bakımsız duvarlar son halleriyle ilçemize adeta renk kattı” diye konuştu.

Her anlamda güzelleştirmeye yönelik adımlar atmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, “İlçemizi sürekli yenileyerek ve elden geçirerek halkımıza yakışır bir hale getiriyoruz. Kavak’a estetik bir görünüm kazandırmak için taş duvarlara dolgu ve derz yapımlarımız devam ediyor. Yaptığımız her çalışmada görsel estetiğe büyük önem veriyoruz. Kavak’ı farklı kılan çalışmalarımız insanımıza verdiğimiz değerin de önemli göstergesi. Belediye olarak ilçemizi güzelleştirmeye devam edeceğiz. Hemşerilerimizin de bu güzel çalışmalara sahip çıkacaklarına, çevreyi ve doğayı özenle koruyacaklarına olan inancım tamdır” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.