Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Kaymakam, doğum gününde emekliye ayrıldı

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından, doğum gününde emekliye ayrılan Kaymakam Halis Arslan onuruna verilen iftar yemeğinde duygulu anlar yaşandı

Kaymakam, doğum gününde emekliye ayrıldı
REKLAM ALANI
20 Haziran 2016 22:27 | Son Güncellenme: 20 Haziran 2016 22:29

Ali Kale Turistlik Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe emekliye ayrılan Kaymakam Halis Arslan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, oda başkanları katıldı.
Başkan Şahin emekliye ayrılan Kaymakam Halis Arslan’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi. Başkan Şahin, “Bu akşam bizim için farklı bir akşam. 2 yıldır Baframıza hizmet eden Sayın Kaymakamımız Halis Arslan beyin emeklilik vesilesiyle görevi sona ermiştir. Bu bizim içinde ayrı bir anlam taşıyor. Ben kendisine Baframıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Duygulu anlar yaşayan Kaymakam Arslan ise, “Heyecanla, coşkuyla her zaman yeni bir ruh ile göreve başladığımdan beri 43 yıl geçmiş. Bunun üzerine 7 yıl da başka memurluk var. Bunun altında yatan ne diye soruyorlar. Bütün mesele sevmekten geçiyor. Bir tarafı severken bir tarafı da ihmal etmekten geçiyor. Evimizi ihmal ettik, çocuklarımızı ihmal ettik. Bazen kendimizi de ihmal ettik. O bakımdan bütün felsefemizi yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür, vatan sevgisi çalışmakla ölçülür felsefesini oturtturduk. İnsan sevgisine oturtturduk, daha doğrusu işin içine sevgi girince her şey farklı oluyor. İyi ki mesleğimin sonunda Bafra’da bulunmuşum. Bafra benim için çok muhteşem bir laboratuvardı. Bu laboratuvar çok geniş deneylere, çok değişik konulara sahip bir ilçe. Tarımından, sanayisinden, turizminden çok değişik bir topluluk. Bu çok muhteşem bir zenginlik. O bakımdan bu zenginliğin içerisinde bizim işimiz de zordu. Bu insan sevgisini çok iyi kullanarak elimden geldiği kadar kimseyi üzmemeye, kimseyi kırmamaya, kimseyi dışlamamaya çok büyük özen gösterdik. Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Daire amiri arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü uyum gerekiyordu, ahenk gerekiyordu o bakımdan uyumla çalıştık. Her canlının tadacağı gibi her memur da emekliliği tadacaktır. Eğer bu gayretlerimiz, çabalarımız yerine ulaştıysa kat kat Bafralılara helal olsun, hakkım size helal olsun. Sizler de bana hakkınızı helal edin” diye konuştu.
İftar yemeğinin ardından Kaymakam Aslan, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını Başkan Şahin ile birlikte kesti.

DOĞUM GÜNÜNDE EMEKLİYE AYRILDI (AHMET ŞÜKRÜ ULUÇAY/SAMSUN-İHA)

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.