Dolar 32,5663
Euro 34,8912
Altın 2.435,62
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

‘SAMSUN’A HIZLI TREN BÖLGEYİ KALKINDIRIR’

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, “Samsun hızlı ve yük treni, çift hatlı demir yolu projemizin hayata geçirilmesiyle birlikte ülke ve bölge ekonomisine, ilimizin kalkınmasına büyük katkılar sağlayacaktır” dedi

‘SAMSUN’A HIZLI TREN BÖLGEYİ KALKINDIRIR’
REKLAM ALANI
22 Şubat 2022 19:26

AK Parti Çorum milletvekili Erol Kavuncu, Çorum’un ihracattaki başarısıyla ‘yük alan bir il’ olduğunu belirterek, “Projesi tamamlanmak üzere olan, Kırıkkale-Delice, Çorum, Samsun hızlı ve yük treni, çift hatlı demir yolu projemizin hayata geçirilmesiyle birlikte Karadeniz limanı ve bölgemiz, demir yolu ile Akdeniz’e ve bütün Türkiye’ye bağlanacak, ülke ve bölge ekonomisine, ilimizin kalkınmasına büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.

‘PROJESİ TAMAMLANMAK ÜZERE OLAN…’
Milletvekili Erol Kavuncu, TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti iktidarına Çorum’a yapılan yatırımlar hakkında açıklama da bulundu. İhracatçı iller arasında Çorum’un başarısına dikkat çeken milletvekili Erol Kavuncu, demir yolu projesinin önemine dikkat çekti. Erol Kavuncu, şunları söyledi:

“‘Yeni, Yeniden Büyük Güçlü Türkiye’ hedeflerimize ilerlerken bu zorlu ve kutlu yarışta Çorum 81 il arasında 13. sıra ihracat başarısıyla ‘yük alan bir il’ olarak özellikle ve öncelikle; Projesi tamamlanmak üzere olan, Kırıkkale/Delice, Çorum, Samsun Hızlı ve Yük Treni, çift hatlı demir yolu projemizin hayata geçirilmesiyle birlikte; Karadeniz limanı ve bölgemiz, demir yolu ile Akdeniz’e ve Bütün Türkiye’ye bağlanacak, ülke ve bölge ekonomisine, ilimizin kalkınmasına büyük katkılar sağlayacaktır.

Diğer taraftan Çorum ilimiz tarım, makine ve imalat sanayisindeki başarısının yanı sıra, aynı zamanda, 8 bin yıllık kadim tarihi ve doğal güzellikleriyle bir turizm başkentidir. Bu vesileyle, sizleri Anadolu’muzun orta yerinde, yolların ve medeniyetlerin kesiştiği, kavşak noktasında bulunan yiğidin harman olduğu yer Çorum’a davet ediyoruz. Bu davetimiz aynı zamanda tüm milletimizedir.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.