TURİZM BAKANI SAMSUN’DA!
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bir dizi ziyaret, gezi, inceleme ve toplantı için Samsun’a geldi
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Samsun’a geldi. Bakan Ersoy, ilk olarak Samsun Üniversitesi’nin tarihi tekel binalarında incelemelerde bulundu.
BALLICA KAMPÜSÜNDE İNCELEME
Bakan Mehmet Nuri Ersoy, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti ziyareti öncesi Samsun Üniversitesi’nin 19 Mayıs İlçesi’ndeki kampüsünde bulunan tarihi tekel binalarında incelemeler yaptı. Bakan Mehmet Nuri Ersoy, burada Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’dan ve diğer yetkililerden yürütülen projeler hakkında bilgi aldı, değerlendirmelerde bulundu.
Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı ve Samsun Valisi Orhan Tavlı’nın eşlik ettiği Bakan Mehmet Nuri Ersoy, daha sonra Kızılırmak Kuş Cenneti’ne geçti.