Dolar 32,4281
Euro 34,8195
Altın 2.430,39
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Kaymakam Türkel törenle uğurlandı 

İstanbul’un Şişli ilçesine tayini çıkan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Kaymakamlık binası önünde düzenlenen uğurlama töreni ile ilçeye veda etti. 

Kaymakam Türkel törenle uğurlandı 
REKLAM ALANI
14 Aralık 2018 17:41

Kalabalık bir topluluk tarafından uğurlanan Kaymakam Türkel yaptığı veda konuşmasında duygusal anlar yaşandı.

Türkel, “Görev yaptığımız süre içerisinde beraberlik, iş birliği takdire şayandı. Bafra’yı unutmadım, unutmam da mümkün değil. Ama devlette hizmetler bu şekilde tecelli eder. Bize devletimiz nerede görev verirse orada görev yaparız. 25 sene önce devlete kendimizi emanet etmişiz. Bafra’da güzel günlerimiz oldu. Ben Bafra’yı unutmayacağım, sizler de beni unutmazsınız. İstanbul’a kapımıza gelen dostlarımızı beklerim. Bafra daha güzel şeylere layıktır. Önümüzdeki dönemde hak ettiği hizmetleri de alacaktır. Bafra’da birlik ve beraberliği sağlamak için burada görev yaptık. Bafra güzel bir ilçe, bereketli bir ilçe. Hem ovasıyla hem suyuyla insanlarının gelir elde edebildikleri güzel bir ilçe. Daha güzel ortamlarda karşılaşmak dileğiyle hoşça kalın” dedi. 

Kaymakam Türkel’den boşalan göreve Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Adanur atandı. 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.